reklama

Mazurskie mamy !!!

Kinga przykro mnie również... No ale następny cykl oby był szczęsliwszy :tak:
Agnieszko co do prezentu...To szczerze ci powiem, że nie wiem. Najlepiej zabaweczkę, ale jak piszesz, że ma dużo :baffled: To może jakąś sukienusię? Ale musisz znać rozmiar...

Moje dziecko przez cały dzień nie zrobiło siusiu w pieluszkę :tak: No ale po spacerku...czyli już od godziny nosi majteczki... No i schylił się szykując do kupci i popuścił siusiu (ale malutko ma tylko małą plamę w kroku)...hehehe wcale mu mokre nie przeszkadza.... Teraz siedzi na nocniczku troszkę i się skupia :tak:
Zaraz kąpiel kolacyjka i spaciulki :tak:

reklama
Byłam dziś z Filipkiem na małych zakupach:) kupiłam mu majteczki i skarpetki bo juz większość za mała na niego :sorry2:
Mąż pracuje dziś do 21.
ehh nie lubię poniedziałków :dry:

Hehe tak postępowy ten mój synek...właśnie siedzi na nocniku i pilotem rozbraja nowy dekoder :szok: a drugą rączką rozbraja koparkę hehe
Idę pozbierać klocki i trochę zgarnać zabawki i zaraz do kąpieli:tak:
Kinga z pewnością będzie szczęśliwszy:tak:

arta no przeciez jakos latem chcecie zacząć staranka mniej wiecej nie? to tak jak agnieszka jakos w kwietniu chyba :)
wiec sie moze zgramy bo roznie to wychodzi przeciez jedna zachodzi szybciej inna pozniej.. :)

arta no przeciez jakos latem chcecie zacząć staranka mniej wiecej nie? to tak jak agnieszka jakos w kwietniu chyba :)
wiec sie moze zgramy bo roznie to wychodzi przeciez jedna zachodzi szybciej inna pozniej.. :)
Kinga dokładnie chcemy zacząć się starać pewnie jakoś latem ale tylko jeżeli ja zaraz po obronie znajdę pracę :tak: No w każdym bądź razie pewnie jak wszystko dobrze pójdzie i wszystko wypadnie ok to co sobie zaplanowaliśmy to niedługo i ja będę mogła zacząć pisać o staraniach... Ale tak jak mówię jeszcze trochę...a najszybciej latem :tak: Najgrsze jest to, że teraz człowiek musi planować z dużym wyprzedzeniem dzidzię... No a w moim przypadku jeszcze nie wiadomo ile potrwają staranka, ze względu na ten mój nieszczęsny jajnik....

reklama
arta no jasne ze nie chce tak dlugo sie starac:) ale wiesz... nie wiem ile mi zajmie to zaciążenie ;-) jak narazie 5miesięcy w plecy... :sorry2:
p.s. rozumiem cię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry