reklama

Mazurskie mamy !!!

hej! zdrówka życzymy!!
I Antka coś dopadło bo w sobote goraczkował ale wczoraj juz nie.... moje bawy nie ida ku grypie ale boje sie bo mały sasiad ospe ma i t drugi raz:szok: ostatnio miał 4 m-ce temu.... cos nie gra ale Antek krostków nie ma.. mam nadieje ze to ominie tym razem bo w piatek na narty wyjeżdamy.
Miłego dnia!

reklama
Witajcie dziewczyny!
Ja dzisiaj rozbita i z bólem głowy... A to dlatego, że synek mój kochany dał pospać nam do 9!! Normalnie tak mały mnie zaskakuje... Czyżby to jakiś kolejny przełom?
Dzisiaj mąż ma drugą zmianę więc sobie zaplanowałam porządki w kuchennych szafkach, bo zawsze się coś gdzieś kładzie ale rzadko na miejsce. A jakoś przy mężu nic mi nie idzie :tak:
Agnieszko jak Alanek? No i jak ty z mężem się czujesz? Oby was choroba nie rozłożyła przed wyjazdem do Pl. A u nas pogoda dość fajna jest mrozik -5 stopni i piękne słoneczko!
Kinga....;-)trzymam kciuki
Marta również dużo zdrówka dla Antka, oby to nie była żadna choroba.

Mąż pojechał z dekoderem, bo jeszcze na gwarancji jest...zobaczymy co nam powiedzą :tak:

Witam dziewczyny!

hej! zdrówka życzymy!!
I Antka coś dopadło bo w sobote goraczkował ale wczoraj juz nie.... moje bawy nie ida ku grypie
Od razu mi się coś przypomniało..................Ostatnio w internecie wyczytałam że od około połowy lutego wyspy na zaatakować straszna grypa (grypa może być nawet śmiertelna)..........sama nie wiem czy prawdę piszą ale jeśli tak to może my mamy jej początki....kiźwa jestem wściekła:no:
maarta100 -zdrówka,bardzo dużo zdrówka dla synka życzę!

Marta - Fajnie że Jakubek robi postępy-zuch chłopak :-)
I oby dekoder był do naprawy!Bo będziesz bez TV tak jak ja!

A jeśli chodzi o nasz stan zdrowia to jest fatalnie.Alan bez zmian czyli nadal chory.Mnie rozłożyło na maksa,wszystko mnie boli od góry do dołu i jestem słaba bo nie mam siły nawet siedzieć a nie wspomnę o funkcjonowaniu.A mąż jest też chory ale się jakoś trzy ma.Dziś jest w pracy do 19 także ja z Alankiem cały dzieć jesteśmy sami.

Tosika a Ty gdzie jesteś?opuściłaś nas!;-)
Kinga 3 mam kciukasy za betę i koniecznie daj znać jakie wyniki ......czekamy :-)
Lecę troszkę dom ogarnąć bo na bałagan już patrzeć nie mogę!

witam
dam wam znać jak bede znała wyniki i bede miała wolną chwilę. Dziekuje za wasze wsparcie! :)
agnieszka ty szpiegu hehe ;-):-D
arta ciesze się że Jakub taki zdolniacha jest! tylko sie cieszyc
a co z tym dekoderem waszym sie stalo?
wiesz.... zrobiłam to o czym rozmawiałyśmy i jest tak jak pisałaś!:blink: czyli chyba to dobry znak.
marta100 zdroweczka dla synka!! :*

jeszcze 2h i bede znała wynik....

miłego dnia!

My całą trójeczką wyskoczyliśmy na zakupki. Kipiłam sobie jeansy :tak:
A z dekoderem było tak... Jak wczoraj przyjechaliśmy to ekran cały zielony a potem już nic się nie dało zrobić, tzn włączyć. No ale całe szczęście jeszcze pół roku gwarancji mamy. Dzisiaj dostaliśmy zastepczy dekoder także tv mamy :tak:A nasz dekoder będzie za około 2 tygodnie.
Agnieszko trzymaj się...I mam nadzieję, ze to nie grypa tylko zwykłe przeziębienie.
Kinga no to chyba dobry znak...czekamy na wynik :tak:
Mi Jakubcio zasypia...I mam nadzieję, że uśnie, bo o 15 przychodzi do nas koleżanka z synkiem...To musi mieć siły na zabawy :tak:
Co do siusiania...no to z nocy trochę mokra pieluszka...ale od rana sucha! Dwa trzy razy siusiu na nakładkę robił. A co najlepsze wołał na zakupach aa no ale wytrzymał... I tak sie zastanawiam czy to tylko nie piękna bajka, że Jakub zaczyna kumać o co chodzi...i czy za kilka dni mu się nie odwidzi:baffled:
Tosika....już myślę nad karą dla ciebie :angry::-D

Marta - fakt czytałam o tym że dzieci jak nauczą się wołać to morze stać się tak że mogą zapomnieć na kilka dni ale trzeba im powtarzać i nadal ich uczyć i wszystko wróci do normy a za jakiś czas już na stałe.Także 3 mam kcuki !
Super że zakupy się udały :-)
A Tosika to na karę zasługuję na bank za to że nie daje znaku życia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry