Powiem ci szczerze, że moja teściowa nie należy do tych ciężkich tylko jedyne co jest nie tak, to ma ciężką gadkę... A ogólnie ok... Wypiłą kawkę, pojadła, bo od razu z pracy przyjechała na zakupy......a jak wizyta teściowej...ciężka??:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Powiem ci szczerze, że moja teściowa nie należy do tych ciężkich tylko jedyne co jest nie tak, to ma ciężką gadkę... A ogólnie ok... Wypiłą kawkę, pojadła, bo od razu z pracy przyjechała na zakupy......a jak wizyta teściowej...ciężka??:-)
no coments
Heheh moja na szczęście nie korzysta z komunikatorów, jedynie telefon czasem od niej mamhej...
a ja miałam okazje pogadać chwile z teściową na gg...no coments
![]()

i mówi do mnie moja córunia 

heheh no prawda i coś w tym jestHehe te teściowe nasze chyba wszystkie denerwujące...ale każda też dobra na swój sposóbNo w końcy nie mogą być takie złe skoro wychowały naszych mężów na porządnych ludzi...takich do kochania
![]()