Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to miłego pichcenia a ja może się wproszę na ciacho heheAgnieszko biorę się za robienie ciastek francuskich... Akurat na 22 się wyrobię :-)
To już pisałam...szybciutko dziewczyny szybciutko... No jeszcze do jutra rana jak chcecie wam je przetrzymamto miłego pichcenia a ja może się wproszę na ciacho hehe

moim zdaniem nie ma żadnych.jest lekki,wygodny,mały po złożeniu(zawsze na lotnisku nie mamy z wózkiem problemy bo ma fajny zaczep aby go szybko złożyć),można go rozkładać do pozycji leżącej także jak dla mnie rewelacyjny:-)A wady tego wózka jakieś są?
aha mogę się założyć że już dziś nic nie będzie jak przyjedzie maż to wszystko zjecieTo już pisałam...szybciutko dziewczyny szybciutko... No jeszcze do jutra rana jak chcecie wam je przetrzymam![]()

hehe z skądś to znamA co do teściowej... nie mam nic do niej bo jest ok. Ale czasami potrafi mnie wkurwić jak cholera![]()