• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mazurskie mamy !!!

Dziewczyny mam chyba mały dylemat...
Zastanawiam się nad zmianą naszego wózka na typową spacerówkę... Tylko czy to się teraz opłaca?
My mamy taki wózeczek <tylko trochę inny kolorystycznie-czerwony>
BD_COSMO_mo%bfliwo%9cci.JPG

A zastanawiam się nad czymś takim...
swallowig8.jpg

reklama
Ja mam taki sam wózek jak ten na dole tylko więcej jest czerwonego koloru,zmieniłam na ten wózek jak Alan miał 13 miesięcy i powiem szczerze że jest fajny ale mając dwa latka Alan już zdecydowanie z niego wyrasta i wózek stał się za mały lecz teraz nie będę już zmieniała wózka bo mi się nie opłaca.

To tak samo jak Jakub wydaje mi sie ma mało miejsca w tym co jeździ. Ale Agnieszko ten na dole jest mniejszy od innych spacerówek, bo nie wygląda? a i właśnie przy <ewentualnie> drugim dziecku mogę zmienić szybko na ten wózek, ze względu na pozycję leżącą. A wady tego wózka jakieś są?

co do spacerówki to my kupilismy Filipkowi jak miał około roczku. Nie żałuję bo spacerówka jest obrotna i wszedzie sie wcisniesz:) Teraz Filip juz mało co jezdzi w wozku bo nie lubi i jest mu ciasno. Woli chodzic i biegac:-) ale zawsze jak idziemy gdzies na dłuzszy spacer to sobie przysiadzie:) Tak wiec według mnie opłaca sie kupic:tak:
arta fajne te wuzeczki :blink:

A co do teściowej... nie mam nic do niej bo jest ok. Ale czasami potrafi mnie wkurwić jak cholera :wściekła/y::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry