reklama

Mazurskie mamy !!!

Dziewczyny mam chyba mały dylemat...
Zastanawiam się nad zmianą naszego wózka na typową spacerówkę... Tylko czy to się teraz opłaca?
My mamy taki wózeczek <tylko trochę inny kolorystycznie-czerwony>
BD_COSMO_mo%bfliwo%9cci.JPG

A zastanawiam się nad czymś takim...
swallowig8.jpg

reklama
Ja mam taki sam wózek jak ten na dole tylko więcej jest czerwonego koloru,zmieniłam na ten wózek jak Alan miał 13 miesięcy i powiem szczerze że jest fajny ale mając dwa latka Alan już zdecydowanie z niego wyrasta i wózek stał się za mały lecz teraz nie będę już zmieniała wózka bo mi się nie opłaca.

To tak samo jak Jakub wydaje mi sie ma mało miejsca w tym co jeździ. Ale Agnieszko ten na dole jest mniejszy od innych spacerówek, bo nie wygląda? a i właśnie przy <ewentualnie> drugim dziecku mogę zmienić szybko na ten wózek, ze względu na pozycję leżącą. A wady tego wózka jakieś są?

co do spacerówki to my kupilismy Filipkowi jak miał około roczku. Nie żałuję bo spacerówka jest obrotna i wszedzie sie wcisniesz:) Teraz Filip juz mało co jezdzi w wozku bo nie lubi i jest mu ciasno. Woli chodzic i biegac:-) ale zawsze jak idziemy gdzies na dłuzszy spacer to sobie przysiadzie:) Tak wiec według mnie opłaca sie kupic:tak:
arta fajne te wuzeczki :blink:

A co do teściowej... nie mam nic do niej bo jest ok. Ale czasami potrafi mnie wkurwić jak cholera :wściekła/y::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry