reklama

Mazurskie mamy !!!

Agnieszko składam Ci szczere kondolencje, przykro mi...:-( Wiem jak to jest, moja babcia też umarła (6lat temu) mieszkała razem z nami tz jeszcze jak mieszkałam z rodzicami.
No to ja jeszcze dodam od siebie: Z zawodu jestem handlowcem, również nie pracuje w zawodzie. Teraz jestem na macierzyńskim, ale w maju chcę już wrócić do pracy. Na wychowawczy niestety nie mogę iść ponieważ nasze pobory są za duże. Mój Michał ma 27lat, jesteśmy parą od 3 lat. Nasz ślub odbędzie się 15 września tego roku. Tyle chciałam dodać:-)

teraz wy dziewczyny reszta...;-)

reklama
Agnieszko składam Ci szczere kondolencje, przykro mi...:-( Wiem jak to jest, moja babcia też umarła (6lat temu) mieszkała razem z nami tz jeszcze jak mieszkałam z rodzicami.
No to ja jeszcze dodam od siebie: Z zawodu jestem handlowcem, również nie pracuje w zawodzie. Teraz jestem na macierzyńskim, ale w maju chcę już wrócić do pracy. Na wychowawczy niestety nie mogę iść ponieważ nasze pobory są za duże. Mój Michał ma 27lat, jesteśmy parą od 3 lat. Nasz ślub odbędzie się 15 września tego roku. Tyle chciałam dodać:-)

teraz wy dziewczyny reszta...;-)

kinga super ze wesele we wrzesniu . Gratuluje ., a tak ciekawosci zapytam wyprawiacie huczne weselicho czy skormniutkie , cichutkie ..... bo jak jakj wspomne swoje na sama myśle geba mi sie smieje . takie tańcze.

nineczko . kinga - ludzie niestety odchodzą ale macie cudowne wspomnienia i to jest najwazniejsze.:tak:

grubelaku mój -jak sie czujesz???hop hop . ah ten twój suwaczek zapierdzila ze szok . :cool2: :cool2: :cool2: a z zakupami sie jeszcze wstrzymaj jeszcze masz czas i ja zadbam o to zebys przelezała to 40 tc:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: wiec luzik zdazysz:laugh2: no uśmiechnij sie teraz jak czytasz , przekrec sie na drugi boczek . zrób sobie zajebista herbatke i odpoczywaj ., nózki do góry na podusie . :laugh2:

nózki może nie do góry bo wiesz męzkowego jeszcze skusisz to moze poprostu połoz na podusie tylko :-) :-) :-) :-) ;-) ;-) ;-) ;-)

marta - hop hop i ty oderwij sie troche od pracki i naskrob pare zdanek.

natala - my jak robocopy neidługo bedziemy chodzic . ja tez zmuszona jestem ksręcam , wkręcam , piłuje , szlifuje. faken juz mam dosc. TATA WRACAJ !!!!!!!!!!!!!

O jacie!!! :zawstydzona/y:
No dobra... Tylko nie mówcie do mnie staruszko... :wściekła/y: :growl: :frown:
Mam na imię Monika, 31 lat :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: mieszkam pod Olsztynem w lesie... to takie powiedzmy siedlisko... męża poznałam na praktykach tzn byłam jego praktykantką... jest ode mnie starszy o 10 lat... Znamy się ponad 11 lat razem oficjalnie od 3,5 roku a po slubie od 1,5 roku :happy: mamy córke Julke i teraz synka (mam nadzieje ;-) ) Wiktorka no i wspólnie wychowujemy 16 letnią córkę mojego męża.... z zawodu jestem informatykiem... aktualnie na wychowawczym... a pracuje w jednej z firm telekomunikacyjnych.... :-p (nie powiem w jakiej bo jeszcze mi się oberwie...) ale się zdradziłam..

Kinga Twój Filipek jest młodszy o rok od mojej Julki (ona jest z 22.12) :-)
I starsza o rok i 1 m-c od Hanusi Nineczki :-) no proszę...

Maadziu dzięki za zdrówka leże uczciwie i biegam tylko do lodówki i łazienki... mam nadzieje że Maji już lepiej ...? :confused: I Tobie oczywiscie też...

No to jeszcze została nam Natala i Maarta :-)

Jak fajnie że jest nas coraz więcej....

MADZIA nie robimy hucznego wesela. Będzie msza w kościele i potem w lokalu takie ala przyjęcie weselne na 35osób:happy: Niestety sami wszystko robimy a zaczeliśmy w tym roku dopiero zbierać pieniążki więc nie możemy pozwolić sobie na nic wielkiego, ale i tak jestem zadowolona:happy:.

Grubelek no prosze:-) fajnie że tak się złożyło..

Jestem smutna bo z moim synkiem coś nie tak..:-( od 10tej cały czas śpi.. przebudził się po 13 na jedzenie, dałam mu ale potem wszystko zwymiotował, aż noskiem mu leciało:-(. Teraz znowu śpi... Muszę sie nim zająć odezwe się jak bedzie lepiej. Do następnego razu papa!

:-) Kurczaki nie było mnie od rana A Wy tyle juz zdążyłyscie napisac:szok: :szok: :szok: no ale to bardzo dobrze
witamy na forum nowa mamusię i slicznego Filipka, to miło ze do nas dołączyliście:-) :-) :-)
to i ja skrobne troche o sobie, bo faktycznie tyle czasu juz rozmawiamy a dokładnie nie pisałyśmy
Na imie mi Marta :-) mieszkamy w Olecku-mąż Rafał, mam 27 lat z wykształcenia jestem ekonomistą i urbanistą, pracowałam w swoim zawodzie do konca marca ale niestety od kiedy wróciłam do pracy po macierzyńskim to nie mogłam dojsc do porozumienia ze swoim szefem i po prostu złozyłam wymówienie, troche mnie poniosło, ale teraz nie żałuje swojej decyzji bo mam juz 2 oferty pracy i od czerwca bede juz znowu pracowac:tak:
To jeszcze dopisze ze Antoś nie jest naszym pierwszym dzieckiem, Kubuś urodzil w 28 tyg ciaży i niestety nie mial szans na przezycie, było to piec lat temu wiec moge o tym pisac bo wczesniej to nawet myslec nie byłam w stanie:-( teraz mamy Antosia i jestesmy bardzo szczęśliwą rodzinką, a małżeństwem jesteśmy od 5,5 roku. Chyba udanym bo nawet jak sie kłócimy to wiemy juz w którym momencie odpuścić.
to chyba tyle, wydaje mi sie wystarczy bo ciężko bedzie wszystko na raz zapamietać:tak: :-D

Melduje się i ja :-)

Madziu witaj wkoncu :laugh2: Dawno sie nie pokazywalas u nas a tu tyle nowinek :-D Dziekujemy za zyczenia zdrowia dla Amelusi, chyba pomogły bo juz jej zostaly tylko plamki po tych krostkach. Ciesze sie bo jutro wraca nasz tatus i bedziemy mogli razem gdzies wyjsc :-D:-D

Kingo my tez nie mielismy hucznego wesela tylko male przyjecie dla najblizszej rodziny. W sumie to czeka nas pewnie jeszcze jedno bo mamy tylko slub cywilny. Tym razem juz nie przepuszcze i bedzie weselicho :-)

Mam na imie Natalia. Na naszym forum jestem chyba najmlodsza bo mam 21 lat. Wczesnie zaszlam w ciaze niestety. 29 kwietnia 2006 urodzilam Amelke, a 24 czerwca wzielismy z Rafalem slub cywilny. On ma 27 lat i obecnie pracuje w Niemczech (zarabia na kupno mieszkania). Zyje nam sie fajnie, Amelka daje nam duzo uciechy.
Nigdzie nie pracuje. Od pazdziernika wybieram sie na studia (Kolegium Nauczycielskie Jezykow Obcych w Olsztynie: j. niemiecki) :-) Juz nie moge sie doczekac :-D

To chyba tyle. BYnajmniej nie przychodzi mi nic wiecej do glowy :confused:

Przez ostatnie 2 dni sie rozszalalysmy troche :-):-) Oby tak dalej!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry