reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
:szok::szok::szok: To mi się podoba :-D:laugh2::-D Nareszcie jest co czytać :wink:
Aż nie wiem od czego zacząć :dry:

Grubelku - leż i wyleż się za mnie :tak: Ja bym sobie chętnie poleżała troszkę...

maarta - dzielna z ciebie babka.

Kobitki - robocopy :-D:laugh2::-D Nie lepiej brzmi - wszechstronnie uzdolnione? :-D

natala - miłego spacerku jutro :cool2: I w ogóle miłego... ten teges, co to ja chciałam ... :laugh2:

Moje wesele było w Białymstoku, bo tam więcej mojej rodziny i prawie cała męża. No i knajpa wujka więc oszczędziliśmy sporo :tak: Było ponad 80 osób i wybawiłam się jak nigdy!! W lipcu znowu w tej knajpie wesele mojego brata więc już się cieszę na jedzonko mniam mniam :laugh2: Suknia do tej pory wisi w komisie i tak się zastanawiam czy ja nie mam gustu ani trochę i ona taka brzydka czy co?

Kinga - nie martw się, pewnie Filipkowi zaraz przejdzie :tak: Może się biedaczek "przytkał" :confused:

Marta100, Natala_2006, Nineczka Witajcie!:-)

Mój Filipek ma się już lepiej... ale jeszcze miał rozwolnienie. Musiałam go caałego kąpać od razu bo cały obsrany:szok:. Szok. Teraz śpi kochany a ja się zastanawiam czy dać mu teraz o 20 mleka (bo tak mu przypada) czy lepiej wody lub herbatki:confused: jak myslicie??

Ja chyba dałabym mleczko. To w końcu też picie. O ile będzie chciał jeść.

Hanka sie obudziła i koniec spania :szok: A zawsze po 19tej odpływała w sen na 12 godzin. Na zabawę jej sie zebrało :dry:

Marta100, Natala_2006, Nineczka Witajcie!:-)

Mój Filipek ma się już lepiej... ale jeszcze miał rozwolnienie. Musiałam go caałego kąpać od razu bo cały obsrany:szok:. Szok. Teraz śpi kochany a ja się zastanawiam czy dać mu teraz o 20 mleka (bo tak mu przypada) czy lepiej wody lub herbatki:confused: jak myslicie??

witajcie :sick:
kinga - my dopiero po wirusie jelitowym . objawy podobne . wymioty po jedzeniu i rozwolnienei . jedyne lekarstwo to lakcid. gasrtolit i duzo duzo picia .trzymajcie sie zdrowo i oby to nie to

marta - dzilna kobita jestes.ściaskam mocno

reklama
na razie cały czas śpi... zrobiłam herbatkę rumiankową i dałam mu aby mi się nie odwodnił, wypił 40ml. Cały czas nad nim czuwam.... :-(
Mam nadzieję że to nic poważnego i że mu przejdzie bo jak nie to... :-( zmartwiona jestem

Mój Michał też chory; głowa boli, wymiotuje....:-(

Czuje się taka bezradna i samotna:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry