nineczka
Fanka BB :)
U mnie dziś dzień do d..y
Nawet się jeszcze nie umyłam 
Hania dostała jakiejś cholery
Drze się przed i po jedzeniu, przed i po spaniu... Moze ją głowa boli?
Pogoda też pod psem (a propos ten znowu chory - zatruł się czymś i lepiej nie mówić co wyrabia).
Jutro będzie weselej, bo wieczorkiem przyjeżdzają moje siostry i trzeba się pakować na wyjazd do teściów i posprzątać troszkę... Cały dzień zajęty i tylko mam nadzieję, że mojej królewnie do jutra humory przejdą
Kinga - cieszę się, że z małym lepiej
Hania przeszła sraczko-rzygaczkę leżąc akurat na coś innego w szpitalu. Od razu zaczęli ją nawadniać kroplówkami. Dawaj mu dużo pić, najlepiej wody (rumianek nie jest moczopędzny
) Paskudne choróbsko ale na szczęście szybko mija ;-)
Nawet się jeszcze nie umyłam 
Hania dostała jakiejś cholery
Drze się przed i po jedzeniu, przed i po spaniu... Moze ją głowa boli?Pogoda też pod psem (a propos ten znowu chory - zatruł się czymś i lepiej nie mówić co wyrabia).
Jutro będzie weselej, bo wieczorkiem przyjeżdzają moje siostry i trzeba się pakować na wyjazd do teściów i posprzątać troszkę... Cały dzień zajęty i tylko mam nadzieję, że mojej królewnie do jutra humory przejdą

Kinga - cieszę się, że z małym lepiej
Hania przeszła sraczko-rzygaczkę leżąc akurat na coś innego w szpitalu. Od razu zaczęli ją nawadniać kroplówkami. Dawaj mu dużo pić, najlepiej wody (rumianek nie jest moczopędzny
) Paskudne choróbsko ale na szczęście szybko mija ;-)
)no ale juz czujemy sie bosko . leki odstawione zobaczymy jak minie nocka
Trzymajcie sie i zdrowiejcie szybko! (Może kup sobie Gastrolit, my mieliśmy w domu epidemię jelitówki i pomógł )