nineczka
Fanka BB :)
Cześć kochane :-)
Dziś po południu wróciliśmy do domku i oczywiście - wszędzie dobrze ale tu najlepiej
Hania była nadzwyczaj grzeczna (11 nieznanych osób na imprezie a ją to za bardzo nie ruszało
) tylko wieczorami przed spaniem dawała swój popis arii operowych sopranem koloraturowym 
Teraz też troszkę pośpi i budzi się z piskiem
Biedny ten nasz dzieciaczek a to wszystko przez to, że nam i dziadkom zachciało się wyjazdów świątecznych. Wyrodni rodzice
Trochę czasu minie zanim dojdzie do siebie.
Od jutra (jak zwykle
) zaczynam akcję odchudzanie
Ło matko! Ważę 20 kilo wiecej od mlodszej o 3 latka siostry i 10 więcej od młodszej o lat 6
Czułam się przy nich jak kaszalot 
natala - 6 tyg zleci jak z bicza strzelił
Serio te bio -slim tak cię uszczupliło czy to te jedzenie raz dziennie
Ja bym już po ścianach z głodu chodziła 
Dziewczyny - ja też pamiętam jak Hani dupeczka mieściła mi się w jednej ręce a teraz...

Dziś po południu wróciliśmy do domku i oczywiście - wszędzie dobrze ale tu najlepiej

Hania była nadzwyczaj grzeczna (11 nieznanych osób na imprezie a ją to za bardzo nie ruszało
) tylko wieczorami przed spaniem dawała swój popis arii operowych sopranem koloraturowym 
Teraz też troszkę pośpi i budzi się z piskiem
Biedny ten nasz dzieciaczek a to wszystko przez to, że nam i dziadkom zachciało się wyjazdów świątecznych. Wyrodni rodzice
Trochę czasu minie zanim dojdzie do siebie.Od jutra (jak zwykle
) zaczynam akcję odchudzanie
Ło matko! Ważę 20 kilo wiecej od mlodszej o 3 latka siostry i 10 więcej od młodszej o lat 6
Czułam się przy nich jak kaszalot 
natala - 6 tyg zleci jak z bicza strzelił
Serio te bio -slim tak cię uszczupliło czy to te jedzenie raz dziennie
Ja bym już po ścianach z głodu chodziła 
Dziewczyny - ja też pamiętam jak Hani dupeczka mieściła mi się w jednej ręce a teraz...

No ale od jutra znow glodowka :-) Z herbatek ja polecam "AFRODYTA" bardzo dobra jest.