reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Witam sięi ja...
Leże... czas się wlecze .... I jeszcze mam straszny katar prawdopodobnie po sobotnio-niedzielnych lodach... :baffled:

Kinga proszę bardzo zimowo-wiosenne zdjęcia mojej Smoczycy...

Miłego dnia!:-)

Kinga - Filipek cudny! A te fałdeczki :laugh2: Tylko buźkać :laugh2:
Grubelku - córeczkę masz śliczną :tak: Mam identyczne zdjęcie jak siedzę na śniegu ze swojego dzieciństwa :happy2:

A ja właśnie farbuję włoski na blondzik :cool2: O 16 tej zmyję, karmię Hanuta i na spacerek z babcią (drugi dzisiaj). Tatuś pojechał na szkolenie to sobie poszalejemy :laugh2:

A to Hanutek:

Nineczko jaka śliczna ta Twoja Hanusia... i tak się zalotnie uśmiecha... uwielbiam takie bobasy... pamiętam jak się poznałyśmy to jeszcze była taka malutka... :-) no i na tym zdjęciu na suwaczku chyba też maleńka jest... ?
A zdjęcie na sniegu było robione w lutym jak spadł i był chyba przez dwa dni... Julka poszła pierwszy raz na sanki i ma całą sesję... :-)

Nineczko dawno nie pokazywałaś Hani, ale Ona urosła, szok!!:-) :-)
Kinga masz super małego fafcecika:-) :-) :-) :tak: :-D :-D
Grubelku zdjecia sa extra, a skad macie taki fajny samochodzik? Juleczka moze jakims kierowca zostanie??:laugh2: :laugh2:
my całe dni sie spacerujemy, dosłownie, biore jedzenie Antosiowi ze soba i karmie podczas spaceru, dzisiaj wyszlismy o 10 i wrócilismy o 5:-) i o 7 byłam jeszcze na rowerku z kolezanka przez 2 godz, jestem skonana, ide spac! zdjecia Antosia sa na Jego blogasku ale wklejam tu pare:
z Kama, uwielbia siedziec w jej koszyku:
1176798728

tu je kabelki:
1176450832

a tu przy zabawkach:
1175608171

Witam się z rana...

Maarta ale przystojniaka ukrywasz.... :-) :tak: może się z Julka zaprzyjaźni bo ona też lubi siedzieć w koszyku tylko kocim... :baffled: A samochodzik wylicytował mój mąż na allegro podobno dla córeczki (czyt dla synka ;-) ) Była licytacja wieloprzedmiotowa 5 sztuk chyba więc wyszło dość okazyjnie... a Julka lubi autka mówi na nie "ijo ijo" :tak: :-)

Rosną te nasze maluszki ....
Dziś pogoda marna więc może więcej nas będzie na BB...
Miłego dnia!

reklama
Marta masz przystojnego synusia:-):tak:Fajniutki
Nineczko twoja Hania tez jest przesliczna ojejj:happy2::-):tak:

Ciesze sie ze moglysmy zobaczyc swoje skarby!;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry