reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
My równiez wpadamy życzyć Wszystkim pogodnych, wesołych i zdrowych Świąt, smacznego jajeczka i obowiązkowo mokrego Dyngusa!!
1175795886

Praca w domu wre... Sprzatanie, gotowanie itp. Wygonilam meza na spacer z Amelka do tesciowej :baffled: (moja klotnia z nia nadal trwa :dry:)

Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych składam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, radości, smacznego jajka, mokrego dyngusa, mnóstwo wiosennego słońca oraz samych sukcesów:-)
Życzy Natalia z rodzinką:-D:cool2:

Wesołego królika co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i w ogóle wszystkiego, kurcze najlepszego!życzy maja z rodzicami

Witam świątecznie!:-)

Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, kicającego zająca i mokrego dyngusa...

Wpadłam na chwileczke... z życzeniami...

Kinga zdrowiejcie wszyscy jak najszybciej.... i gratulacje dla Filipka:-)

Pa!

Witam poświątecznie... i co widzę... znowu się opuszczamy... :-)

Hej hej gdzie jesteście? :confused:
U mnie w świeta śnieg spadł ale u Was pewnie też... chyba zamiast pisanek powinnysmy choinki ubierać :-D Poza tym przeleżałam, poopychałam się słodyczami (mniam... :zawstydzona/y: ) i ... już po świętach...

Julka też w zasadzie wcinała tylko słodycze... :szok: ostatnio w domu nie chce jeśc... :wściekła/y: trzeba za nią ganiać z łyżeczką a to juz mi się nie podoba :no:

Miłego dnia i odzywać się....

Melduje sie i ja :-)

Świeta, swieta i po swietach :dry: Przed swietami kupa sprzatania a teraz jeszcze wiecej :baffled: Odwiedzilo nas duzo znajomych i rodzina, wczoraj bylismy na 70-leciu mojej babci. Wszyscy sie spili i po imprezie :laugh2:

Wlasnie odprowadzilam meza do samochodu i pojechal znow na 6tyg. :-( Ach te zycie... :sick:

U nas tez duzo sniegu bylo i smielismy sie ze bedziemy choinke jajkami ozdabiac :-)

Z mojej diety nici, bo tyle zjadlam przez te swieta jak normalnie chyba w tydzien :zawstydzona/y: No ale juz od dzis biore sie znow za siebie i to wszystko szybko zrzuce. Mam swietne tabletki (BIO-SLIM), w tydzien spalilam 7kg. Musze sie pilnowac z jedzeniem, ale jem zwykle raz dziennie wiec moze jeszcze troszke zrzuce :cool2:

Milego dzionka :tak:

melduje sie i ja . hejka hajk a
my juz natala odliczamy dni do przyjazdu a ty juz męzowego pożegnałas:sick: ale sześc tygodni zleci ze ho oh.

maja juz spi wiec ide sobie zrobie jaka kolacje .:laugh2: albo zamówie sobie pizze:eek: :-p :-p :-p :-p natala skusisz sie . nie bądz taka . czestuje i ciebie grubelku . a co ?no i jak ktos ma ochote to śmiąło . chetnie sie podzielę:laugh2:
kinga - jak filipek
nineczka - hop hop jak nasz hanutek po wyjazdach
matra - a nasz kawalerros antonios?hop hop

a moje słoneczko konczy dzis rok i osiem miesiecy :tak: ale ten czas leci ....:eek: :eek: :eek:zanim sie obejrze bede gnać kawalerów kijem :laugh2: :laugh2::baffled: :baffled: a co tak sobie bede wredna baba:cool2:

reklama
Witam!
Widzę że nadal świętujecie... :-)

Zgadza się Madziu :tak: czas mija bardzo szybko... też pamiętam jak Julka się urodziła a tu już zaczyna stawiać na swoim i pięknie mówi "NIE" :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Co do tego kija to jak leżałam z nią jeszcze w szpitalu... a że po CC to tydzień i miłam juz dośc i któregoś dnia już mi łzy pociekły jak mi powiedzieli że jeszcze nie wyjde to bardzo fajna pani pediatra powiedziała : Niech pani nie płacze , płakać to pani będzie za 15 lat jak córka przyprowadzi do domu takiego z czubem a mąż weźmie dubeltówke i będzie chciał strzelać do obojga i nie będzie wiadomo kogo ratować córke czy zięcia... :szok: no tak ale pocieszenie wtedy to już będe staruszką.... :baffled:
Hej! odzywać się dziewczynki....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry