K
Kinga85
Gość
Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych wam życzę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(moja klotnia z nia nadal trwa
) 

Poza tym przeleżałam, poopychałam się słodyczami (mniam...
) i ... już po świętach...
ostatnio w domu nie chce jeśc...
trzeba za nią ganiać z łyżeczką a to juz mi się nie podoba
Przed swietami kupa sprzatania a teraz jeszcze wiecej
Odwiedzilo nas duzo znajomych i rodzina, wczoraj bylismy na 70-leciu mojej babci. Wszyscy sie spili i po imprezie 
No ale juz od dzis biore sie znow za siebie i to wszystko szybko zrzuce. Mam swietne tabletki (BIO-SLIM), w tydzien spalilam 7kg. Musze sie pilnowac z jedzeniem, ale jem zwykle raz dziennie wiec moze jeszcze troszke zrzuce 

albo zamówie sobie pizze
natala skusisz sie . nie bądz taka . czestuje i ciebie grubelku . a co ?no i jak ktos ma ochote to śmiąło . chetnie sie podzielę
czas mija bardzo szybko... też pamiętam jak Julka się urodziła a tu już zaczyna stawiać na swoim i pięknie mówi "NIE"
Co do tego kija to jak leżałam z nią jeszcze w szpitalu... a że po CC to tydzień i miłam juz dośc i któregoś dnia już mi łzy pociekły jak mi powiedzieli że jeszcze nie wyjde to bardzo fajna pani pediatra powiedziała : Niech pani nie płacze , płakać to pani będzie za 15 lat jak córka przyprowadzi do domu takiego z czubem a mąż weźmie dubeltówke i będzie chciał strzelać do obojga i nie będzie wiadomo kogo ratować córke czy zięcia...
no tak ale pocieszenie wtedy to już będe staruszką....