reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Kinga co do reakcji po tym szczepieniu to miał kilka dni spuchniętą rączkę i to nawet bardzo ( robiłam mu okłady i pomalutku opuchlizna zeszła) a poza tym nic mu nie dolegało !
Kinguś a może Filipek Cię zaskoczy ;-) i nie będzie płakał :) Oj co ja się z Pawełkiem wcześniej miałam było ciężko mu cokolwiek przetłumaczyć nie dawał się nawet zbadać a teraz aż strach mówić ale on uwielbia do lekarzy chodzić:szok:
Aguśka zgadza się ta szczepionka jest w 6 r.ż tylko że oni zupełnie inaczej to wyliczają . Rok w którym urodziło się dziecko liczą jako pierwszy rok życia także jak mój się urodził w 2006 r to dla nich ma 6lat dziwne to było dla mnie ale cóż zrobić trzeba było i koniec
Dobrej nocki dziewczyny :)

necia acha no już rozumiem:-)
a my chorzy bartek oczywiście biega jakby nigdy nic ma katarek nocka najgorsza nie była za to ja umieram głowa mnie boli katar masakra:-(obym tylko nie miała gorączki

Z mamusia i tatusiem :)

Załączniki

• rodzinka 223.jpg
    rodzinka 223.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 42
Teśka cudowna Wasza niunia :)
Aguśka współczuję i życzę zdrówka
Pozdrawiam Wszystkie mazurskie mamy:)
Gdzie Wy jesteście? Kinga jak Filip i co u Ciebie
Mloda co u Was jak Aleks?
Ania_g21 co u Ciebie? szkoda że te buciki które sprzedajesz mają mały rozmiar bo byłabym zainteresowana
Aniaa jak córeczki?
Marta28 (dawno Cię tu nie było:(jak Oleńka na fb widzę że rośnie Ci i coraz śliczniejsza jest:))
Marta03 jak dzieciaczki i co w pracy?
Bietka(co u Ciebie też rzadko tu jesteś jak w pracy? )
Kasia a co u Ciebie miałaś częściej być?
Agnieszka Ty też gdzieś znikłaś jak synuś w szkole?
MIska jak się czujesz ? pewnie brzusio Ci rośnie:) mam nadzieję że odpoczywasz
Buziaki dla Wszystkich

reklama
Necia dziękuję za pamięć. Dziewczyny ja Was czytam czytam... ale na pisanie nie mam już czasu, ani weny...
w pracy różnie. dalej jest to dla mnie niesamowicie stresujące, ale plus tego taki że chudnę chudnę:)) już 2kg we wrześniu poszło:))
moja mała jest strasznie absorbująca, więc ja mogę coś robić dopiero po 20 jak ona idzie spac. masakra jestem straaaasznie zmęczona, bo musze przygotowywać się do szkoły po nocach. a i tak jestem niezadowolona z siebie... i uważam że za mało umiem heh.
Teska Nadia słodziutka. aż mnie rozczuliły te zdjęcia.
Zdrówka życzę wszystkim Mamom i ich Pociechom
Filipowi bezbolesnej szczepionki:)

A Ty Kinga pracujesz tak jak planowałaś?

Do góry