Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze mam całą półkę deserków, chyba sama będę musiała to zjeść
Może za kilka miesięcy się przekona.
), na szczęście nic mu po tym nie było.A moja Martyna zje wszystko co trafi do jej buzi. Ostatnio natomiast przekonała się z powrotem do butelki![]()
Pediatra kazała nam zastąpić jeden posiłek już następnym mlekiem (nan2)
Mała dłużej po nim śpi, więc chyba jet bardziej sycące.
Deserek z jagodami jest pycha, ale oczywiście nie dla mojego JaśkaKurcze mam całą półkę deserków, chyba sama będę musiała to zjeść
Może za kilka miesięcy się przekona.
Zulejka mannę robiłaś na wodzie i dodawałaś modyfikowane? Wczoraj Jaś dostał łyżeczkę grysiku od Juli (nie mogłam wytrzymać tego głodnego wzroku i ciągłego oblizywania się), na szczęście nic mu po tym nie było.
Iwonka możliwe a wprowadzasz jeden składnik przez tydzień czy nie?
a żeby było śmiesznie moja dalej pije mleko 1 i do 8 mieś będzie piła i śpi tak samo nie ma znaczenia![]()
Dzisiaj dla równowagi było danie bez mięska. No a na deserek ugotowałam jej jabłuszko z gruszką a że i jabłko i gruszka były słodkie to i deserek wyszedł słodki tak że mała zajadała się strasznie
. Dzisiaj zawekowałam troszkę jedzonka dla małej bo coś się rozpędziłam przy gotowaniu... no cóż będzie na zaś