Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytanie do mam karmiących piersią - dajecie już swoim dzieciom coś oprócz cyca?
mi pediatra mówiła że mogę już zacząć podawac kleik na noc ( często się budzi) a za jakiś tydzień wprowadzać już zupki - raz na tydzień lub dwa razy na tydzień.. ale nie wiem czy nie poczekam z wprowadzeniem pokarmu do 6 miesiąca.
taki fajny wątek powstał a ja go nie widziałam
bo zawsze na bb wchodzę przez subskrypcje tematów;-)

kms a jak smakuje ten sinlac? Bo my możemy go podać Szymonowi jak będzie miał 4msc, czyli już niedługo i boje się, że nie będzie chciał jeść. A niestety kaszek smakowych na razie nie możemy wprowadzić
Moja nawet zagęszczonego kleikiem mleka nie chce. Fajnie masz że taki ustalony plan jest.
Moja to średnio co 2h musi choć troche mleka popić . A jakie podajesz soki? i herbatki?. Ja tylko uspokajającą bo było napisane po 1 mcu, chyba po 4 hipp ma też inne smaki.Abeja a ten kleik można też zrobić taki gęstszy żeby podawać łyżeczką czy na razie jeszcze lepiej tylko używać do zagęszczania mleczka? Ja na razie zagęszczam nutritonem, ale właśnie zastanawiałam się czy nie zakupić teraz kleiku. I który jest lepszy- ryżowy czy kukurydziany?
No i liczę,że jednak Szymi skoro teraz bez problemu je Nutramigen to i sinlac polubi i chociaż na noc troszkę go poje.