Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

soczki też zazwyczaj jabłkowy lub gruszkowy
a herbatkę mam koperkową i na trawienie ale są też jakieś smakowe po 4 miesiącu
staram się tych herbatek dawać jak najmniej bo jakoś te granulowane nie przemawiają do mnie
moja starsza córcia jak się do nich przyzwyczaiła to nic innego nie chciała pić
ja poczatkowo wode butelkową gotowalam, ale wytrącał się z niej niefajny osad..więc zaprzestałam i tylko podgrzewalam..z Hippa jest kaszka manna od 4 miesiącaCo do wody do gotowania mleka..mnie lekarka stanowczo zabroniła uzywać jakiejkolwiek mineralnej..stwierdziła, że jak się przyzwyczai dziecko to potem może wykazywac uczulenie np. na wode w kapieli..ja tam się nie znam, ale jedno zauważyłam..na wodzie butelkowej kupy były ciemnozielone..brzydkie i smierdzące..na wodzie zwykłej..sa ładne..ja poczatkowo wode butelkową gotowalam, ale wytrącał się z niej niefajny osad..więc zaprzestałam i tylko podgrzewalam..
mam jeszcze pytanie o ten gluten..Sylvietta dobrze to zrozumialam, że skoro małego karmię głównie butlą to gluten wprowadzam mu próbnie w 6 miesiacu zycia?...i w jakiej postaci..może wystarczy podac kaszke z glutenem np. http://allegro.pl/item895521425_holle_szwajcars_pelnoziarnista_orkisz_bezmleczna.html
z seerii przysmak na dobranoc....