Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boozqowa tak BobovityRoksi, masz na myśli kaszkę waniliową z BoboVity?
kupiłam w zeszłym tygodniu małej i najchętniej to ja bym ja całą zjadła;-)
Przepyszna!!!

a już myślałam, że tylko ja wyjadam mojemu dziecku kaszki;-) no ale ja mam usprawiedliwienie- kupiłam kaszki wcześniej, ale okazało się, że mały nie może ich jeść, wiec ja je z chęcią konsumuję:-)
no ale ja to nie tylko jedzenie zabieram dziecku- kosmetyków też jego używam![]()

Dawid też uwielbia z Hippa marchewke z ziemniaczkiem zajada się nią że hej z reszto on w ogóle bardzo ładnie mi je co bym mu nie dała heheJa dziś kupiłam pierwszy słoiczek marchewka z ziemniakiem (z Hippa bez cukru i soli) i dałam jej troszke na spróbe, najpierw zrobiła dziwną mine ale potem zjadła aż buźke otwierała.Jutro drugie podejście. Ale wczoraj zagęściłam mleko tym kleikiem kukurydzianym i ona potem troche marudziła i płakała, chyba ją brzuszek bolał. Dobrze by było gdyby marchewke chciała jeść bo jest bladziutka
Kupiłam też nową herbatke , narazie piła tylką tą uspokajającą , teraz ma jabłko z melisą ,już troche wypiła i chyba smakowało:-)

a już myślałam, że tylko ja wyjadam mojemu dziecku kaszki;-) no ale ja mam usprawiedliwienie- kupiłam kaszki wcześniej, ale okazało się, że mały nie może ich jeść, wiec ja je z chęcią konsumuję:-)
no ale ja to nie tylko jedzenie zabieram dziecku- kosmetyków też jego używam![]()

Asheara spróbuj Damiankowi dać w ciągu dnia łyżeczkę do zabawy...niech się z nią oswoi...niech sam włoży do buźki. niech wybada co to takiego, ja tak robię z Bianką...za dwa dni ruszamy z marchewką.

to od marchewki nie może się załatwić daj mu jabłuszko a na pewno załatwi sie u mnie zadziałałodwa dni temu dostal marchewke - wkoncu cos mu smakowało ale za to teraz od tego czasu nie zrobil kupki... i zaczyna sie meczyc.

dziewczyny a jak to jest jak moja Zosia ma skazę białkową to chyba mogę jej dawać tylko te kaszki ryżowe tak?? tych mleczno-ryżowych nie mogę?? bo tak się zastanawiam nad tym...