reklama
Lajla83
Fanka BB :)
Boozqowa tak BobovityRoksi, masz na myśli kaszkę waniliową z BoboVity?
kupiłam w zeszłym tygodniu małej i najchętniej to ja bym ja całą zjadła;-)
Przepyszna!!!

a już myślałam, że tylko ja wyjadam mojemu dziecku kaszki;-) no ale ja mam usprawiedliwienie- kupiłam kaszki wcześniej, ale okazało się, że mały nie może ich jeść, wiec ja je z chęcią konsumuję:-)
no ale ja to nie tylko jedzenie zabieram dziecku- kosmetyków też jego używam![]()

Karolinusia
Fanka BB :)
Asheara spróbuj Damiankowi dać w ciągu dnia łyżeczkę do zabawy...niech się z nią oswoi...niech sam włoży do buźki. niech wybada co to takiego, ja tak robię z Bianką...za dwa dni ruszamy z marchewką.
Asheara
I can't get no sleep.
gemelo - nie,nie w zadnym wypadku nie metalowej... dla dzieci specjalnej z miekka koncowka. dwa dni temu dostal marchewke - wkoncu cos mu smakowało ale za to teraz od tego czasu nie zrobil kupki... i zaczyna sie meczyc.
ja tam mlodemu nie wyjadam ale wyglada na to, ze bede musiala
termin po otwarciu do miesiaca, a zostalo nam jeszcze po polowie z dwoch smakow
ja tam mlodemu nie wyjadam ale wyglada na to, ze bede musiala

termin po otwarciu do miesiaca, a zostalo nam jeszcze po polowie z dwoch smakow

Guziczek87
Pracująca mamuśka
dziewczyny a jak to jest jak moja Zosia ma skazę białkową to chyba mogę jej dawać tylko te kaszki ryżowe tak?? tych mleczno-ryżowych nie mogę?? bo tak się zastanawiam nad tym...
Asheara
I can't get no sleep.
guziczek - moj Damian tez ma. Daje mu kaszki ryzowe, z tego co wiem to wlasnie tych mleczno ryzowych nie mozna. Jasne - zawieraja mleko ktorego nasze dzieci nie toleruja.
yep?
yep?
Dawid też uwielbia z Hippa marchewke z ziemniaczkiem zajada się nią że hej z reszto on w ogóle bardzo ładnie mi je co bym mu nie dała heheJa dziś kupiłam pierwszy słoiczek marchewka z ziemniakiem (z Hippa bez cukru i soli) i dałam jej troszke na spróbe, najpierw zrobiła dziwną mine ale potem zjadła aż buźke otwierała.Jutro drugie podejście. Ale wczoraj zagęściłam mleko tym kleikiem kukurydzianym i ona potem troche marudziła i płakała, chyba ją brzuszek bolał. Dobrze by było gdyby marchewke chciała jeść bo jest bladziutka
Kupiłam też nową herbatke , narazie piła tylką tą uspokajającą , teraz ma jabłko z melisą ,już troche wypiła i chyba smakowało:-)

a już myślałam, że tylko ja wyjadam mojemu dziecku kaszki;-) no ale ja mam usprawiedliwienie- kupiłam kaszki wcześniej, ale okazało się, że mały nie może ich jeść, wiec ja je z chęcią konsumuję:-)
no ale ja to nie tylko jedzenie zabieram dziecku- kosmetyków też jego używam![]()
ja tez podjadam małemu jedzonko a szczególnie deserki

Asheara spróbuj Damiankowi dać w ciągu dnia łyżeczkę do zabawy...niech się z nią oswoi...niech sam włoży do buźki. niech wybada co to takiego, ja tak robię z Bianką...za dwa dni ruszamy z marchewką.
to samo stosowałam u siebie dałam małemu łyżeczkę do zabawy i nie mam problemu teraz z karmieniem go jak tylko widzi miseczkę i łyżeczkę to odrazu taki żywszy się robi i sam buźke otwiera a nawet łapię za łyżeczkę i sam próbuje jeść bo chyba kojarzy że owa łyżeczka to "zabawka"

to od marchewki nie może się załatwić daj mu jabłuszko a na pewno załatwi sie u mnie zadziałałodwa dni temu dostal marchewke - wkoncu cos mu smakowało ale za to teraz od tego czasu nie zrobil kupki... i zaczyna sie meczyc.

ja bym chciała kaszki małemu wprowadzic ale jakos sie boję że będzie miał z brzuszkiem i załatwianiem problemu...nie wiem czemu takie mysli u mnie

Asheara
I can't get no sleep.
karolinusia - bede musiala tak zaczac robic, bo z tego co zaobserwowalam to np.marchew mu smakuje, ale boi sie lyzeczki 
karcia - tez mialam takie obawy... ale ja bym na Twoim miejscu poczekala jeszcze przynajmniej 1,5tyg.
no i nie zaczynaj od kaszek tylko od kleiku, zeby oswoil sie z inna konsystencja, młody i jego brzuszek

karcia - tez mialam takie obawy... ale ja bym na Twoim miejscu poczekala jeszcze przynajmniej 1,5tyg.
no i nie zaczynaj od kaszek tylko od kleiku, zeby oswoil sie z inna konsystencja, młody i jego brzuszek

dziewczyny a jak to jest jak moja Zosia ma skazę białkową to chyba mogę jej dawać tylko te kaszki ryżowe tak?? tych mleczno-ryżowych nie mogę?? bo tak się zastanawiam nad tym...
Guziczku są kaszki bezmleczne, u mojej też było podejrzenie skazy i jak zacznę z kaszką to tą bezmleczną kupie

HOLLE SZWAJCARS. PEŁNOZIARNISTA ORKISZ BEZMLECZNA (895521425) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
HUMANA KASZKA SOJOWA BEZMLECZNA BEZLAKTOZOWA 250g! (897051194) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
HIPP KASZKA ZBOŻOWA 7 ZIAREN BEZMLECZNA NOWOŚĆ! (919457296) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
MILUPA!!BEZMLECZNA KASZKA PELNOZIARNISTA ORKISZOWA (906894527) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
NESTLE ALETE KASZ.CZEKOLADOWA BEZMLECZNA 400G HIT! (917218017) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
reklama