idę wyparzyć laktator, ściągnę te 100ml, i ruszamy z glutenemkaszka manna jest
ciekawe co na to Anna![]()
Proszę napisz mi dokładnie, jak tępaczkowi
Jaki smoczek używasz? Od 3 miesiąca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam wprowadzić dyni ale może się jeszcze wstrzymam.
pszczólko u mnie mały też je marcheweczke,ziemniaczka,jabłuszko,banan, dynie mu dałam 1 łyżeczke i dostał uczulenia tzn.buźka w krostkach mu się delikatnie zrobiła więc odstawiłam i teraz sama nie wiem co mu by tu wprowadzić nowego jakoś mam opory przed brokułami i szpinakiem ...
a mam pytanie jak myślicie mogę mu już wprowadzić te smakowe kaszki??? od której najlepiej zacząć?może tej waniliowej?
Proszę napisz mi dokładnie, jak tępaczkowikrok po kroku jak to zrobiłaś.
Jaki smoczek używasz? Od 3 miesiąca?
no ja mam zamiar po nocy ściągać pokarm, tak jak Elka, wtedy tę stówkę powinnam udoić ;-) bo dzisiaj 80ml i ani kropli więcej. Chociaż jak ściskałam palcami brodawki to mleko leciało a laktator nie chciał ciągnąć. Mogłam tak ściągać ręcznie, ale tryska na pięć stron i dwie może strugi trafiają do celu, reszta leci w innych kierunkachKurcze Amelkowa ja w życiu tyle nie ściągnę za 1 razem chyba że w nocy.. właśnie dlatego nie wiem jak się zabrać do tego glutenu.
Amelka, ja właśnie w tym celu je kupuję![]()
Dziewczyny czy nie można już robić multi cytatu(czy jak to się nazywało)??
no ja mam zamiar po nocy ściągać pokarm, tak jak Elka, wtedy tę stówkę powinnam udoić ;-) bo dzisiaj 80ml i ani kropli więcej. Chociaż jak ściskałam palcami brodawki to mleko leciało a laktator nie chciał ciągnąć. Mogłam tak ściągać ręcznie, ale tryska na pięć stron i dwie może strugi trafiają do celu, reszta leci w innych kierunkachno i głupio tak siedzieć z laktatorem i celować w niego mlekiem, zamiast robić to jak należy
![]()