reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

agutek to sa dania ze sloiczkow dla dzieci od 4 miesiaca
wiec chyba tez ida wedlug schematu zywienia

Miloku jakie Ty sloiczki kupujesz ?? tu w uk rozumiem tak ?? co do jajek to ja nie bylam zdziwiona bo tez juz kiedys kupilam sloiczek dla dziecka od 4 miesiaca i bylo egg :tak:;-):-D

reklama
miloku, a jakiej firmy sloiczki dajesz Tristanowi?
ja myslalam o Hippie, bo jakos najbardziej mu ufam z tych obecnych na tym rynku, ale nie wiem, jak sie ma do tego np. Heinz i Cow&Gate

Zrobiłam dzisiaj Natalce zupkę:-) niegotująca mama ugotowała zupę:rolleyes: marchewka, ziemniaczek, pitrusza (ale bardzo mało), buraczek, por:tak: moja córka spróbowała jedna łyżke i ryczała jak szalona:szok: może za dużo tego wszystkiego:confused: jutro zrobię ziemniaczka z marchewką:tak:

miloku, a jakiej firmy sloiczki dajesz Tristanowi?
ja myslalam o Hippie, bo jakos najbardziej mu ufam z tych obecnych na tym rynku, ale nie wiem, jak sie ma do tego np. Heinz i Cow&Gate

raczej staram sie gotowac sama ,a jak sloiczki to narazie prubuje ktrore Tristaniwi podchodza. te obiasdki to calafior byl hippa, fasolka heinza, a ryz z jajkami cow&gate(czyli polskie bebiko)
narazie mamy za soba kalafior i ryz i smakowalo

mama jeszcze soczek ananasowey z hippa i pomarancza z jalbkiem z Caw&gate ale jeszcze nie prubowalam bo mam jeszcze flaszke soczki malinowo-truskawkowego

my gotujemy zazwyczaj zupke 9ziemniak marchewka a dzisiaj byla buraczkowa , albo ziemniaczki z maselkiem (przysmak Tristana):tak:albo jeszcze marchewka z maselkiem (tez lubi)

malaga sciagnelam od ciebie deserek z owocami i niunkowi smakuje . dziekujemy za podpowiedz:tak:

Jeszcze taki schemat z Nestle kiedy co można wprowadzać:
schemat_zywienia.jpg

reklama
Niewiem co sie dzieje ale niemoge napisac posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

pisze juz 3 raz :wściekła/y::wściekła/y:

Agutku Dziekuje ;-) niemoge tego otworzyc :no: ale sprobuje jutro :tak:bo cos net mi muli :baffled: :wściekła/y:

Do góry