blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Podobno większość dzieci to lubi
. Ale kaszki też większość lubi, a mój synuś nimi pluje
.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faktycznie jak dla mnie smak to ma kijowy i ja bym tego nie zjadla, a mala wcina az jej sie uszy trzesa ;-)
ach dziewczyny nasza mała ma straszny apetyt - ostatnio deser składał się z dwóch jabłek i banana - nie dało się ograniczyć, bo się darła strasznie....nom ale przyna jej się, może w końcu nadrobi te braki, których nabawiła się w szpitalu...
ach dziewczyny nasza mała ma straszny apetyt - ostatnio deser składał się z dwóch jabłek i banana - nie dało się ograniczyć, bo się darła strasznie....nom ale przyna jej się, może w końcu nadrobi te braki, których nabawiła się w szpitalu...
a dzięki i wzajemnie imienniczko:*Niech je ile jej się podoba i nabiera sił, przekaż córci całuski od koleżanki Amelki...