reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

trasia - wlasnie dlatego chyba dobrze mi sie kojarzy :) całe moje dziecinstwo w szkole hehe dopiero w tamtym roku tesciowa dała mi przepis na pomidorowke na pomidorach :-D dobra ale nie to co kiedys.. :-)

reklama
w końcu zrobiłam pulpeciki z indyka w sosie pomidorowym i natką pietruszki- dla mnie i M. dodatkowo zapiekane z mozarellą, do tego ziemniaczki i surówka marchwiowo- kalarepkowa:) Miesio zachwycony!:tak::-) Dzięki, że mnie natchnęłyście tymi pulpetami!

Postanowiłam zrobić małemu coś nowego. Pokroiłam kawałeczek piersi z kurczaka na drobne kawałeczki i ułożyłam w naczyniu do pieczenia. Wzięłam ćwierć jabłuszka i pokroiłam równie drobno, posypałam po kurczaku. Na wierzch sypnęłam troszkę natki pietruszki, podlałam wodą i wstawiłam do piekarnika. W międzyczasie obrałam ziemniaczka i ugotowałam. Po ugotowaniu posypałam ziemniaczka koperkiem. Spróbowałam, oczywiście, pierwsza i stwierdziłam, że jestem zajebista - jak mały nie zje, to sama to opitolę ;-) Ale zjada właśnie ze smakiem :-)
Zdjęcie0219.jpg

zołzik sprytna z Ciebie bestyja :tak: wygląda smakowicie :tak:
moja zjada ok 12.00 obiadek swoj a pozniej z nami nasz hahahahahaha :-D nawet smażone cycuchy kury, ale bez panierki ;-) a uwielbia wrecz ziemniaki! ;-)

Larvuniu, merci :-D
Edgar też chce nam podjadać z talerzy, najchętniej kaszę po ziarenku ;-) ale i ziemniaki, i mięsko... Ale staram się go nie przyzwyczajać, niech je o swoich porach :-p

Tymek też uwielbia kluski śląskie :-) Wczoraj na obiad miał ziemniaki z koperkiem i masełkiem, plus jajo i ogórek zielony potarty jak na mizerię ale bez śmietany. A dzisiaj będzie wsuwał zupę z zielonego ogórka i serków topionych i ziemniaczki z kalafiorem :-)

reklama
Do góry