Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Emwu a może podałaś mu np zbyt gorące jedzonko?? Dzieci bardzo łatwo sie zniechęcają.
To ze tObie smakuje nie oznacza że Max musi to lubić;-) Mój starszy synek nie tolerował niczego gdzie była pietruszka.... takie maluchy tez mają swoje upodobania kulinarne.
Proponuję odstawić jedzonko na kilka dni i dac mu butle mleka, żeby treściwsze było to zagęścić kaszką lub kleikiem. Może za dwa dni mu się odwidzi te jego wydzimisie;-)

To z wczoraj
Pierwsza minuta jedzenia ku mojemu zaskoczeniu poszla calkiem niezle.
[video=youtube;JkaZY4_XRvM]http://www.youtube.com/watch?v=JkaZY4_XRvM[/video]
Potem to juz kicha.
Przewincie sobie gdzies okolo 40 sek filmik.
Pluje na wszystkie strony i jeszcze sie smieje.
Nie nagralam jak macha rekoma i jak placze bo mi aparat spadal.
No walka jest jak nie wiem a ja durnia z siebie robie zeby sie usmiechnal i zebym mogla cos do buziaka wepchnac.
[video=youtube;ECO-o6J9cfg]http://www.youtube.com/watch?v=ECO-o6J9cfg[/video]

bez tak pluje i slychac bllll
miala byc juz statnia

Nie chce słoiczka bo jest niesłony, a vegeta to sama sól. A te zupke robisz bez zadnego tłuszczu? Bo chyba powinno sie dodawac troche oliwy z oliwek albo oleju rzepakowego albo maslaMy ogólnie jemy już: ze słoiczków: gruszki, śliwki, brzoskwinie
tarte jabłko, zupkę własnej roboty marchwew+ziemiak+pietruszka+kaszka manna (warzywa ze swojej działki zamrożone) + troszke vegety, pare razy probowalam dac jej zupke jarzynowa gerbera ale konczylo sie na placzu ku mojemu zdziwieniu moja zupkę zjadła calą miseczę![]()
Nie no dziewczyny ten pierwszy filmik byl calkiem ok. Ostatnie dwa tyg nic tak ni jadl ladnie ale nie nakrecalam wczesniej.
jak wam sie pozalilam i wstawilam te filmiki to dzisiaj zjadl 3/4 marchwki z jabluszkiem. Troche musialam powciskac ale juz tak nie plul
Tak wiec narazie zawieszam alarm.
Moze bedzie dobrze.

A max je 5 x po 210 plus proszek czyli 240ml. co daje nam 1200ml mleka - PRZESADA!!!!
Myslalam ,ze za duzo je i dlatego nie chce posilkow stalych . Zmniejszylam porcje mleka a i tak warzywek nie chce a do tego glodny i zly..
Misiulka zjada 4x niecałe 240 plus pół słoika warzywno-mięsnych i pół opakowania jakiegoś deserku i na wieczór odrobinkę kaszki.