reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Miesiączka ( brak , spóźniająca się )

Spóźnia mi sie miesiączka 1 dzien, ale od porodu mialam raczej regularne. Stosunek (z prezerwatywa) mialam w przewidywanym 23 dniu cyklu. Wtedy raczej nie sa to juz dni plodne, a jajeczkowaie mialam w polowie cyklu. Czy to mozliwe zebym byla w ciazy?

reklama
jeden dzień to tyle co i nic a piszesz że do tej pory miałaś raczej regularne czyli też nie co do dnia ?

Cześć.
Przeżywałam to samo co ty do wczoraj kiedy dostałam okres.
Bardzo się martwiłam, bo zazwyczaj regularny (27, 28 dni ) tym razem okres spóźnił mi się 3 dni.

Napewno miesiączka się pojawi.
Czekaj cierpliwie.
Pozdrawiam

hannah pisze:
Spóźnia mi sie miesiączka 1 dzien, ale od porodu mialam raczej regularne. Stosunek (z prezerwatywa) mialam w przewidywanym 23 dniu cyklu. Wtedy raczej nie sa to juz dni plodne, a jajeczkowaie mialam w polowie cyklu. Czy to mozliwe zebym byla w ciazy?

tak możliwe, najprawdopodobniej jest to ciąża bliźnicza albo nawet potrójna

marul pisze:
hannah pisze:

tak możliwe, najprawdopodobniej jest to ciąża bliźnicza albo nawet potrójna

;D ;D ;D

Spóżniona miesiaczka.
miesiaczka spoznia mi sie juz 2 dni. w dzien owolacji z moim chlopakiem bawilismy sie(do niczego nie doszlo, on nie byl podniecony,nie bylo wytrusku) czy mozliwe ze jestem w ciazy?? czy leki chemioterapeutyki maja wplyw na cykl miesiaczkowy?? przyjmuje je juz jakies 5 dni a wczejniej tez je bralam. prosze o dop.:baffled:

Spóżniona miesiaczka.
miesiaczka spoznia mi sie juz 2 dni. w dzien owolacji z moim chlopakiem bawilismy sie(do niczego nie doszlo, on nie byl podniecony,nie bylo wytrusku) czy mozliwe ze jestem w ciazy?? czy leki chemioterapeutyki maja wplyw na cykl miesiaczkowy?? przyjmuje je juz jakies 5 dni a wczejniej tez je bralam. prosze o dop.:baffled:
z gory dziekuje

dziewczyny jak to jest z tą miesiączką po porodziie?? Karmiłam syna piersia jakieś 1,5 m-ca. okres dostałam 12.02.2007 potem drugi raz 26.02.2007. a teraz nie mam wcale a jest już kwiecień!! Proszę napiszcie jak to było u was po porodzie czy miałyście regularne cykle czy nie!!!

reklama
czesc czarna przeczytalam twoj post i juz ci odp.a wiec ja karmilam syna 9 m-c i dostalam pierwszy okres dopiero po 8 miesiacach od porodu i miala juz dwa razy a jak do tej pory to narazie jest regularnie.kazda kobitka ma inaczej moze tobie jeszcze nie zdazyly wrocic do normy hormony i dlatego tak masz.bo twoj malutki ma dopiero3m-ce.jak teraz przez dluzszy czas nie dostaniesz to idz do lekarza on ci napewno powie co i jak.pozdrowionka

Do góry