Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hannah pisze:Spóźnia mi sie miesiączka 1 dzien, ale od porodu mialam raczej regularne. Stosunek (z prezerwatywa) mialam w przewidywanym 23 dniu cyklu. Wtedy raczej nie sa to juz dni plodne, a jajeczkowaie mialam w polowie cyklu. Czy to mozliwe zebym byla w ciazy?
marul pisze:hannah pisze:Spóźnia mi sie miesiączka 1 dzien, ale od porodu mialam raczej regularne. Stosunek (z prezerwatywa) mialam w przewidywanym 23 dniu cyklu. Wtedy raczej nie sa to juz dni plodne, a jajeczkowaie mialam w polowie cyklu. Czy to mozliwe zebym byla w ciazy?
tak możliwe, najprawdopodobniej jest to ciąża bliźnicza albo nawet potrójna

z gory dziekujeSpóżniona miesiaczka.
miesiaczka spoznia mi sie juz 2 dni. w dzien owolacji z moim chlopakiem bawilismy sie(do niczego nie doszlo, on nie byl podniecony,nie bylo wytrusku) czy mozliwe ze jestem w ciazy?? czy leki chemioterapeutyki maja wplyw na cykl miesiaczkowy?? przyjmuje je juz jakies 5 dni a wczejniej tez je bralam. prosze o dop.![]()