ivka76
Fanka BB :)
kaśka a ciastolina/piaskolina; porządne klocki ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
), ale oprócz tego jest dużo linków do sklepów, w których można kupić ciekawe zabawki dla dzieci. Ja weszłam stamtąd na stronkę trzechmyszy;-) i myślę o zakupie domku dla moich dzieci. Jest on co prawda z tektury, ale jakiejś specjalnej, która jest b. wytrzymała, są szablony, które można użyć w celu udekorowania domku, bądź też dziecko może wykazać się własną inwencją i ozdobić domek wg własnego pomysłu i uznania. Domek ma drzwi i okno, można też wywinąć ladę i otworzyć sklepik:-)no i w ogóle mi się b. spodobał. A może na innej stonce poleconej przez kalimbę uda Ci się coś ciekawego znaleźć.
). Od nas są kupione różne Boby: przytulanka, malutkie metalowe pojazdy i plac budowy-walizeczka.