reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mleko, papki i kanapki :)

dziewczyny a dajecie juz rybe???
Ja jeszcze nie...dopiero indyka skosztowal. Ale nie byl zachwycony...
W ogole jest w tyle z jedzeniem, bo jada tylko male porcje. Nawet jak go przeglodze troche, to wiecej niz zwykle nie zje, ale jak dostanie cyca to rzuca sie jak pies na kosci ;)

reklama
ale miałyscie przeboje z marchewka, pomoglo chociaz to odwrocenie do gory nogami?? Ja małeko zawsze na boczek i glowa nizej niz nogi i tez u nas sie supeer sprawdza na zakrztuszenia

Nie, no przesadziłam, nie całkiem do góry nogami, ale tak jak Ty to robisz ;) Dziś dostała "po staremu" wszystko w kawałku i wsuwała jak szalona - gruszkę prawie całą zjadła na deser :O

U mnie dziś dopiero pierwsze jabłuszko Gerbera :) Było zaskoczenie i kwasota także niewiele zjadła, ale była zainteresowana, co to matka nowego wymyśliła :). Jutro dodam trochę swojego mleka i zobaczymy jak będzie...

a ja dzis dałam Pawełkowi marchewke a'la dziunka czyli blw tzn, gottowana na parze i do raczki :) ... nie mial co wybierac ale dalam pol jej mu do raczki ciumkał i ciumkał :) smakowało bardzo lepsze niz chrupki ;P

Chciałam każdemu odpisać, ale bym się nie zmieściła na jednej stronie ;-)
Właśnie widziałam chyba w hiipie rybkę 4/5 miesiac i sie zastanawialam, bo w gerbera nie widzialam. naszej pediatry pytalam sie tylko o miesko.

agrafka mojemu bardziej smakuje jablko z bobovity jest slodsze, gerberem się krzywi tak ja twoj, ale zje bo on wszystko wciaga. Jeszcze nie bylo takiej rzeczy ktorej by nie zjadl. Czasami marudzi, krzywi sie ale je dalej :-) no i dzieki temu mamy jego slodkie 8kg

AAAaaaa zrobilam taką gęściejszą kaszkę jak wy i Pawełek Kasiuli jadl i dzisiaj przeszla ze smakiem :szok:, gusta sie zmieniaja. Dałam na 80ml wody, 2 miarki mleka i 4 miarki kaszki.

Dziunka wiesz ja tam myslalam, że ty ją na serio do góry nogami, ale juz nic nie mowilam :zawstydzona/y: myslalam ze moze faktycznie ci sie jakos mocno zakrztusila.

etna ja podałam Kubie rybkę ze słoiczka ale go potem zesypało więc odpuściłam i więcej nie daje , poczeka aż będzie większy
i tak ze wszystkich dań które mu serwuje wygrywają ziemniaki ze szpinakiem a że u nas nie ma w słoiczku to nagotowałam szpinaku i ziemniaków i tylko rozmrażam kosteczki , blenduje i wcinamy :)

reklama
Do góry