reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

reklama
Nooooo ;) Ale najlepsze jest to, że nienawidziałam różu, bo mi się kiedyś strasznie kojarzył z takimi wiesz - pustymi blondynkami + róż + błekit + bleeeeeeeeeee. A teraz ? Sama go lubię :D

uwielbiam czerwony, biały i czarny, latem zwykle szaleję i wybieram żywe kolorki ale nie żarówki

różowego nie dzierżę :p

Ja w sumie to nie przywiązuję większej wagi do koloru ubrania. Jak mi się coś podoba i dobrze w tym wyglądam to to kupuję i noszę. "Oczojebnych" rózy też nie lubię.

kupiłam kilka rzeczy różowych dla mojej myszki, sobie nie kupiłabym, bo czułabym się dziwnie ;)
kocham kolor granatowy, szary, czerwony i biały :p

reklama
ostatnio widziałam starą różową landrynkę i mnie mało co nie przewróciło jak to mama BOo napisała płaszczyk z futerkiem miał oczojebny róż do tego utleniony jasny blond natapirowanych włosów i szminka wściekła -laska trochę większe kontury sobie dorobiła

ale dla dziewczynek małych ok

Do góry