reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

reklama
ja kiedyś słyszałam, że ani w ciąży, ani w czasie karmienia nie powinno się nosić staników z fiszbinami, dlatego sama nie będę kupować takich. Myslałam o takim, jak MamaBoo chce do spania :)

staniki bez fiszbin i podszycia to nie dla mnie nie utzrymają mi za chiny biustu więc nie wiem chociaz na teraz kupuiłam sobie 2 miękkie i mi się w nich fajnie chodzi ale po porodzie to chyba nie dam rady bez fiszbin

zresztą jak dobrze dopasowane i odpowiednio głębokie to może jakoś dam radę

Ja przez całą ciążę noszę z fiszbinami. Naparwdę nie wyobrażam sobie nosić bez na codzień.. Po prostu nie jestem przyzwyczajona. Muszę czuć, że mam coś na piersiach :D

Mama Boo - ja to samo ;) gdybym ubrała stanik bez fiszbin, to czułabym się jak bez stanika, tym bardziej teraz, jak mi cycorki urosły do niebotycznych rozmiarów :laugh:

Poza tym naprawdę chyba miałąbym je do pasa po karmieniu... A tak wogole a propos piersi to czytałam, że tajemnica w jędrności piersi tkwi w tym, że krem nie smaruje się na całe piersi, ale też na dekolt i szyję - czyli na mięśnie, które tzymają te nasze dojki. To tak przy okazji :)

reklama
Do góry