reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

Milla pisze:
A tak a propo to w czym sie rodzi?? W swojej koszuli ??
Na mój gust w szpitalnych ciuchach. Ja wezmę sobie taki długi t-shirt, co w domu śpię, żeby mi było raźniej i na sam koniec przebiorę sie w szpitalne... Dama jestem co???

reklama
mamaBOO też sie zastanawiam co zrobić żeby cycki mi się nie rozwlekły jak leżę włóżku to bez stanika na razie aż tak mi nie urosły

jest jakaś metoda na stan dobry piersi po porodzie i karmieniu???????

Agao ja też śpię bez stanika - póki co, ale potem już będziemy musiałay mieć do spania staniki i wkładki, bo mleko wycieka. Wiem jak miała moja bratowa.

wyciekanie wyciekaniem a potem cycki jak stara murzynka???? te staniki z fiszbinami choć troche je uchronią?????

nie chciałabym stracić całkiem fasonu :(

reklama
ja kiedyś na allegro widziałam takie mocno podbudowane staniki, ale bez fiszbin. a takie z fiszbiną mogą być do karmienia? nie będą zbytnio mleczarni uciskać??

Do góry