reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mlode Mamusie

reklama
kinga spoko wiem ;)

torby mam 3 takie średnie
koszule do szpitala rozpinane mam 2 sztuki tylko gaci jednorazowych muszę trochę kupić
szlafrok mam jeden jest świeżo uprany ale w nim łażę teraz
kapcie spoko kosmetyków zapasowych mam tj w małych opakowaniach pasta szampon szczoteczka do zębów i do włosów
jasia kapcie i szlafrok to na sam koniec resztę to można spakować na końcu co???

suszarki do włosów mam 2 wiec jedną mogę schować i ręczniki też mogę już wsadzić trzeba coś jeszcze

a te zajebiste wkłady :o

kurcze, to ja mam szlafrok i koszulę nocną, którą kupiła mi mama jak się dowiedziała, że jestem w ciąży, ale nie wiem czy ja wezmę do szpitala - założę ja jak będzie awaria światła w szpitalu ;) nie wiem po co mama kupiła mi XXL :( i kolor morski fuuuuu
Boże, jak ja dziś marudzę!!!

resztę musze kupic, kapcie, klapki pod prysznic chcę nowe, bo moje są podniszczone i byłoby mi wstyd w nich paradować

potrzebujemy dla nas:
- kilka koszul nocnych
- staniki dla karmiących + wkładki laktacyjne
- majtki (normalne)
- majtki jednorazowe
- podkłady (buuuu)
- klapki i kapcie
- kosmetyki dla nas
- telefon + ładowarka
- dokumenty

co jeszcze?? o czym zapomniałam? bo robię sobie listę potrzebnych rzeczy

to tera ja
-torbe mam
-laczki i kapcie pod prysznic
-koszule 2(mimo ze mieszcze sie w rozmiar M nawet S to od babci dostalam na gwiazdke rozmiar XXL-nawet nie przymierzalam ale nie inaczej jak w worku po pyrach bede wygladac,druga sobie kupilam i ta moze byc-seledynkowa z hipciem)
-gatki zwykle mam-tez dostalam od babci(no koments)
-kosmetyki mam

Pieluch do siebie nie mam-a co kupujecie te podklady czy te duze podpaski?..............oł gasz,juz sobie to wyobrazam......wkladki,cyckonosz z klapami(a widzialam sliczny na allegro zaraz poszukam i wam wkleje bo naprawde nie jest babciny)

A ja narazie szlafrok mam.
W moim małym miescie to sa dwie koszule na krzyz ale przed 14 lutym ma byc dostawa wiec kupie sobie ze dwie.
A tak a propo to w czym sie rodzi?? W swojej koszuli ??

ja muszę znaleźć kalpki pod prysznic

wolałabym nocne cienkie podpaski a nie jakieś wkłady - perspektywa czegość wielkości encyklopedii albo cegły w gaciach mi się mało podoba :o

koszule mam 2 i też duże mama kupiła 42 rozmiar trochę się w nich topię ale cóż są dobrej jakości w olano a nie do kostek i jedna jest w małe kotki a druga jakaś pastelowa z pieskami - zwierzyniec w pełni ale oki

majtki muszę kupić jednoraowe i normalne bo mam tylko stringi i brazylijki

dokumenty noszę w torebce

reklama
ja mam zamiar taki specjalny do karmienia kupić tylko jeden - na noc. Bo nie mam zamiaru potem mieć cycków do pasa jak Go będę cały czas nosić. A w dzień będę nosić albo z odpinanymi ramiączkami, albo odpinane z przodu. A ten z allegro śliczny.

Do góry