plastelinka5
Fanka BB :)
Plimplam oczywiscie jest taka możliwość,moja koleżanka przez całą ciąże (tzn podejrzewam,ze w zaawansowanej juz testu nie robiła
miała jedną kreseczkę a urodziła ślicznego zdrowego synka ale wiesz,myślę że okres+jedna kreska na teście to mimo wszystko nie ciąża.Ja z doświadczenia wiem,że takie ciągłe obserwacje nic dobrego nie wróżą
Robiłam tak przez kilka miesiący i nic.Raz się zagapiłam i co się okazało? Córeczka się już rozwijała 
Aguszakochana ja tez mam problem z imieniem straszliwy.Wiemy jakie nam sie podobaja ale jest ich bardzo wiele
) Czekamy jak ujrzymy malutką może coś wpadnie i przypasujemy
Na razie wygrywa Gabrysia
Co do szkoły bo był temat studiów to myślę,że dacie rade
Co ja bym dała żeby było już po maturze ;(
Aguszakochana ja tez mam problem z imieniem straszliwy.Wiemy jakie nam sie podobaja ale jest ich bardzo wiele
Co do szkoły bo był temat studiów to myślę,że dacie rade
Ostatnia edycja:

Może jak zobacze dzidzie to coś się samo nasunie ale w księgach imion też nie widziałam nic takiego.Są ładne imiona ale żadne jakoś nie wydaje mi się dobre aby mówić je przez całe życie do swojego dziecka... Mam nadzieje że za niedługo kilka opcji się wybierze 
), a mój Kacper najpierw zagladał do czego sie smieje a potem znowu w ryk i ciagną mi tą rekę zebym tylko sie tym nie bawiła i patrzyła na niego. jak przestawałam t ten sie od razu siał i gaworzył jak sie odwracałam to znowu płacz. Nie wiem jak ja temu dziecku moge cos do głowy włazyc skoro on juz teraz zaczyna mi takie akcje urządzać. Co najlepsze jak jest z T. to dziecka nie ma bawi się sam, nic mu nie trzeba a jak jest ze mna to zabawki nie istnieją... jedyne co to książki... uwielbia oglądać i ma frajdę jak berze sie jego rękę i celuje w jakieś obrazki.