snoopy12
'88 podwójna mama:)
Od kad sie dowiedzielismy ze ciaza jest zagrozona i seksik sie skonczyl to zaczelo sie pie**yc.... a teraz to juz chyba wogole tak zostanie.... wszystkim sie palant chwali ze ma corke a jak cos mi dla niej trzeba albo jak mi pomoc to sie jakos nie poczowa.... taki tatus na papierku.... moj brat juz sie tez na niego wqrwil dzisiaj bo szmaciaz nawet do malej nie przyjechal.... a mogl na te zasrane 5 minut chociaz!!!!! Braciak mi dzisiaj przy kompaniu pomagal, wczoraj mama i tak stale kogos prosze.... a on nawet jak byl to magda mi pomagala a teraz na wycieczke jedzie i jej 5 dni nie bedzie a bik tez nie zawsze w domu,a mamy mi szkoda bo z noga jej sie cos zrobilo, a to po schodach trzeba lazic.... nie myslalam ze az tak zle bedzie.... szkoda mi malej ze wybralam dla niej takiego ojca.... boprzeciez z moim bylym bylam 2 lata i wpadki nie bylo a mogla i byla bym pewna ze on sie nami zaopiekuje.... a z tym dupa, dostanie wyplate to przepije, nawet mi nie oddal kasy ktora ode mnie pozyczyl a bardzo by mi sie przydala!!! Jak w kwietniu lezalam na patologi to zamiast przyjsc to na impreze sobie poszedl i pil caly weekend a jak mala rodzilam to najeb****y 3 dni chodzil!!!! I jak tu takiemu ufac!!! a teraz 5 dni go nie widzialam....
Ala mi sie wczoraj tak wybawila ze juz o 19 siedziala na dywanie i nawet sie nie chcialo Jej ruszac ,nawet jak wyciagnelam prazynki to nie raczyla dupki ruszyc :-) na festynie bylo fajnie ,jak dla mnie KICZ ale dzieci chodzily zachwycone
a zaraz wybieram sie na zakupy z Ala do miasta , czuje ze zaszaleje 
ja to np nie rozumie jak mozna dawac cukier do mizerii(mowa o Bydgoszczy i okolicach) 
błeee
Także dziewczyny uważajcie nawet siedząc w cieniu..