reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ja sie schematow nie trzymam i moze dlatego Alana nic nie uczulilo jeszcze:)
umi wczesnie przeszla na krowie mleczko:)
ja jako mała dziewczynka, do 5 roku życia, chorowałam na celiakię, i jakoś tak z ostrożnością do wszystkiego podchodzę, acz znowu bez przesady, zależy co=P
Małą też jeszcze nic nie uczuliło dlatego myślę by kakałko jej strzelic=)

reklama
ja jako mała dziewczynka, do 5 roku życia, chorowałam na celiakię, i jakoś tak z ostrożnością do wszystkiego podchodzę, acz znowu bez przesady, zależy co=P
Małą też jeszcze nic nie uczuliło dlatego myślę by kakałko jej strzelic=)
ze mnei to alergik :) az dziwe sie ze alan moze zjesc wszytko:)

Fikusku a jeszcze mam takie pytanko myjesz już Alankowi normalną szczoteczką zęby? używasz pasty? jak to u Was wygląda?

Patrycja tu się nie pochwalę bo na hasło jest=)

Fikusku a jeszcze mam takie pytanko myjesz już Alankowi normalną szczoteczką zęby? używasz pasty? jak to u Was wygląda?

Patrycja tu się nie pochwalę bo na hasło jest=)

od pierwszego zabka myje normalna szczoteczka,tzn taka mala dla dzieci od 0-2 lat:) i myje pasta z ziaji,ona jest bez fluoru i dziecko moze polkans paiane ktora powsaje przy mysciu i jest bezpieczna:)

czas na pójście do kuchni i zrobienie małżowi kolacji, jak wróci będzie miał=) ja to jestem super żonka co?=D co rano śniadanko zrobię, co wieczór kolację=D

Hej.. u mnie Kuba leży.. niedługo powinien spać..... Temperatury już nie ma ( na szczeście i oby tak zostało) ma dokładnie 36,5 ... w razie czego jesteśmy naszykowani do szpitala ale oby to nie było potrzebne.... i wiecie co to jednak może byc przeziebienie... Seba ma katar straszny i lekki kaszel za to zero temperatury... Kuba za to lekki katar zero kaszlu i ta temperatura dzis nadrobił za Sebusia....
.
To niech teraz szybciutko zdrowieją chłopaki:tak:
Daffi trzymam kciuki za mieszkanko:tak:
Laski, ale jestem HAPPY!!!! Martynka 2 samodzielne kroki zrobiła!! a potem to powtórzyła!!=) Matko, ale się cieszę=D uwierzyc nie mogę=D oby jej to nie zanikło=D
Gratuluję :-)

Byłam dziś poprowadzić zajęcia za P. Chyba co najmniej rok nie prowadziłam kursów i boli mnie teraz gardło od gadania :-) Ale w sumie lubię siebie w roli wykładowcy :-) Bardziej niż jako ucznia :-) a jutro/dziś mam fakultet na uczelni. Na szczęście tylko 2h:-)

Witam.
Mareczek w nocy dał mi popalić :baffled: ale mimo to wyspana jestem i nawet poćwiczyłam sobie rano. :-p
Mamusiamikusia co CI każe tak wcześnie wstawać?

reklama
Hej
U mnie nocka nawet super:-)
Daniel raz sie przebudzil, Hania tez raz.no i miki raz po 1:-) a czemu jak maz jest to wstawają wiecej razy? ja tego nie rozumiem...:dry:
My juz prawie po sniadanku, domek mam odagniety wiec nie jest zle, a za oknem znów deszczyk mrzy:/ a od srody ma snieg padac słyszałyscie:-) hania chodzi i sie cieszy ze wreszcie bedzie snieg, ze wezmie sanki i bedzie bałwan...:dry: dzieci.....:-p

Do góry