• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama nie moge przyzwyczaic sie do Twojego avatara:-p nie wiem dlaczego ale jak go widzę to myślę, że Daffi coś napisała, jakoś tam mi się z nią kojarzy:-):-p

reklama
NADROBIŁAM:-D
kamcia
Nie wiem, co się stało twojej małej, bo nie doczytałam zaległości, ale współczuję:-(i mam nadzieję, że się szybko zagoi:tak:
Jakie fale:szok: Dobrze, że ciepło było, a do domu niedaleko mieliście, żeby się przebrać? Ja to bym się pewnie zachłysnęła tą wodą.
ixi Widzę, że Oliś podobnie się do mojej małej zachowuje- ona też ma katar, ząbkuje i strasznie płacze w ciągu dnia:-(I w nocy też się z krzykiem budzi:-(
ewi, patrycja dużo zdrówka życzę:tak:
lolkak też nie mam prawa jazdy, wyjeździłam godzinki, ale do egzaminu nie podeszłam, bo nie byłam gotowa (mój instruktor nie wszystkie manewry ze mną przerobił:wściekła/y:). Szukałam fajnego instruktora, żeby dodatkowe jazdy wykupić i w końcu nie znalazłam:-D Teraz musiałabym na nowo robić kurs, ale nie chcę- jakoś nie czułam się dobrze za kierownicą.
Też używamy tego j&j, ale mała i tak całych nocy nie przesypia:-D
malwina Nie mogę otworzyć twoich filmików, bo mi komp nic z wrzuty nie odtwarza
paula Zuch-dziewczynka z twojej córki:tak:
gosia Tani ten dom:tak: Choć nas i tak nie byłoby stać:-(
umi za tydzień daj znać, jakie są efekty tańczenia:-)
anetka katar, zęby, skok. Chyba wszystko w jednym:wściekła/y:
justysia Miałam wymaz pobrany na wizycie u gina, ale do laboratorium sama go niosłam i płaciłam.
patisia To nie jest obowiązkowe badanie, tylko rekomendowane po 36.tc., ale lekarz powinien zaproponować pacjentce takie badanie, (choć nie ma takiego obowiązku) i często jest ono odpłatne. Ale w niektórych szpitalach robią je każdej pacjentce.
daffi Dobrze, że wam się nic nie stało.:tak: Koleżanka P. wczoraj wpadła w poślizg, jechali w 3 osoby ok.50km/h po dobrej drodze i się prawie na latarni zatrzymali:szok: Na szczęście tylko koło uszkodzili. P. mówił, że w chwili poślizgu, kiedy zarzuciło samochodem, pomyślał o mnie i małej...
Ja nie miałam na hiv robionego badania w ciąży (za to kilka lat wcześniej w ramach jakiejś akcji się badałam, chociaż bez jakichkolwiek podejrzeń, że mogłabym być zakażona:-)), ale gin mi wspominał, że mogłabym zrobić.
Gratki dla brata i bratowej:tak: I nie mów, że tą ciążą świństwo zrobili, bo sama przyznasz, że kolejny dzidziuś to coś wspaniałego.:tak: A bratowa chce na zwolnienie iść? Może jeszcze trochę będziesz zajmować się Kacprem, a przez ten czas znajdziesz inną ofertę:tak:
kaamaa Też miałam usg na każdej wizycie, na NFZ
Dobra ta wiśnióweczka? Ja niedawno spróbowałam w końcu nalewki z truskawek, którą P. 2 lata temu robił. Już myślałam, że przez ciążę i karmienie nie zdążę spróbować tych pyszności:-D
kiniorek Też miałam przy ktg robione od razu badanie ginekologiczne przez mojego gina- jeździłam do niego na dyżury na IP:-D

Wymiekłam po 20 minutach:-D, fajnie sie na tym skacze ale mam kiepski refleks:-p. Podszkole sie:-p Akurat bede miała co robic jak T. mi bedzie TV okupywał:-D. Sąsiedzi wytrzymali wiec nie jest źle, ogólnie nie skacze tak ciezko mam to do siebie ze chodze najciszej z całej trójki najgłosniejszy jest odziwo Kacper on to jak słoń:-D, jego wytrzymują to mnie tez nikt mi nie pukał wiec jest spoko:-p

Vegas
to chate masz prawie wolną:-D
daffi żeby można było podpiąć do tv, trzeba miec kabel z kompa ja mam stacjonarny i lapka, ale w laptopie jest kabel od zasilacza uszkodzony i nie mam jak go przeniesc do pokoju no i musiałam skakac u Kacpra:-D. Tak bezposrednio do tv nie podłaczysz, są jeszcze takie do xboxa mój T. ma ale taka mata do to 150 zł kosztuje :/ wole zainwestować 30 zł w zasilacz do laptopa niz prawie 100 zł wyłozyc.
anetka mnie sie podoba i to bardzo tylko jak juz pisałam musze zainwestowac w dłuzszy kabel albo po prostu zasilacz do laptopa bo musze sie u małego tłuc
lolkak dla mnie fajna sprawa:-) polecam

Co do avatary kaamy tez od razu z daffi skojarzyłam:-D Mozecie sobie zmienic daffi ta blandyne a ty kaama ta ródą czy tam czerwoną:-) żartuje oczywiscie:-)

Co do NW to sie nie wypowiadam jestem chyba jedyna osobą na forum i we własnym mieszkaniu której to nie rusza:-D nawet mój Kacper jak lecą powturyki woła Marta z reszta Majke tez z tatusiem ogladał:-p

edit

koniczynka
obawiam sie ze u mnie to raczej na efekty trzeba bedzie dłuuugo poczekac bo mam sporo do gubienia. co tam u Ciebie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry