Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kiniorek jaj ja chodzilam na ktg to mialam wlasnie to ktg i badanie ginekologiczne wykonane przez lekarza![]()

syt z Martą trzyma w napięciuJa też NW oglądam i już nie pamiętam co komu odpisać miałam![]()

Dobrze, że ciepło było, a do domu niedaleko mieliście, żeby się przebrać? Ja to bym się pewnie zachłysnęła tą wodą.
). Szukałam fajnego instruktora, żeby dodatkowe jazdy wykupić i w końcu nie znalazłam
Teraz musiałabym na nowo robić kurs, ale nie chcę- jakoś nie czułam się dobrze za kierownicą.

Choć nas i tak nie byłoby stać:-(
Koleżanka P. wczoraj wpadła w poślizg, jechali w 3 osoby ok.50km/h po dobrej drodze i się prawie na latarni zatrzymali
Na szczęście tylko koło uszkodzili. P. mówił, że w chwili poślizgu, kiedy zarzuciło samochodem, pomyślał o mnie i małej...
I nie mów, że tą ciążą świństwo zrobili, bo sama przyznasz, że kolejny dzidziuś to coś wspaniałego.
A bratowa chce na zwolnienie iść? Może jeszcze trochę będziesz zajmować się Kacprem, a przez ten czas znajdziesz inną ofertę

, fajnie sie na tym skacze ale mam kiepski refleks
. Podszkole sie
Akurat bede miała co robic jak T. mi bedzie TV okupywał
. Sąsiedzi wytrzymali wiec nie jest źle, ogólnie nie skacze tak ciezko mam to do siebie ze chodze najciszej z całej trójki najgłosniejszy jest odziwo Kacper on to jak słoń
, jego wytrzymują to mnie tez nikt mi nie pukał wiec jest spoko

. Tak bezposrednio do tv nie podłaczysz, są jeszcze takie do xboxa mój T. ma ale taka mata do to 150 zł kosztuje :/ wole zainwestować 30 zł w zasilacz do laptopa niz prawie 100 zł wyłozyc.
Mozecie sobie zmienic daffi ta blandyne a ty kaama ta ródą czy tam czerwoną:-) żartuje oczywiscie:-)
nawet mój Kacper jak lecą powturyki woła Marta z reszta Majke tez z tatusiem ogladał

never.
Moja babcia robi super z owoców leśnych pychotaaa