Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czy moim psom aby nie za dobrze?:-)
Zobacz załącznik 330462Zobacz załącznik 330463Zobacz załącznik 330464
Dona najbardziej lubi grzac dupkę przed kominkiem, cwaniara bo umie na pufie siedziec. Bisiowi jaja przeszkadzają to woli grzac pupę przy kaloryferze![]()

padlam
jak sie grzja przy kominku
i jak sobie na pufie siedzi
hehehe
maja jak w raju
Czekam na podpis dyrektorki, a potem będę biegać z obiegówką- bhp, ppoż, medycyna pracy, administracja, kadry, księgowość... i mam nadzieję,że do marca się wyrobię. Dziś cały dzień w biegu: załatwianie spraw w pracy, lekarz (zapisałam się do niego chyba 2 lata temu, a dziś byłam pierwszy raz u niego
i tylko po skierowania i zaświadczenie o karmieniu piersią
) zajęcia na uczelni... Aż mnie głowa boli
i chce mi się spać:-) Zaraz poćwiczę (20 dzień a6w
) i idę spać

no i mała przeziębia i dalej jej z nosa leci, a na sam widok fridy wyje potwornie, jakbym ją ze skóry obdzierała:-( Potem jej uspokoić nie mogę:-(

Jakoś mi się skojarzyło to z miską dla psaJa Julce kroje na kawałki stawiam miseczkę na ziemi i sobie szama.
\

Taka piłeczka:-) Mi też tylko w brzuch szły kg
Ale nie mam prawie zdjęć z tego okresu:-(

faktycznie jak dla psa

nasza też cwaniara różne cuda wyczynia np. lubi włazić na sofę w salonie kiedy goście są...ot co, taka towarzyska dama