• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej!;-)
Paulinke znów katarek meczy... i znów nie umie i nie chce spac... koszmar:zawstydzona/y: heh... juz nie wiem jak jej pomóc:-( ale czasem jeszcze sie usmiecha wiec nie ma zle:-p:-)
ja pewnie zobacze sobie otwarcie:tak: pewnie przez ten miesiac troszke czasu przed tv spedze:-p

reklama
Asiowo ojej biedna Paulinka :-( a probowalas smarowac Ja mascia rozgrzewajaca? ja uzywam Pulmex Baby jak Ali nie chcial mijac kater to smarowalam Jej tez ta mascia kolo noska i skutkowalo !!tylko ze masc jest o 7 miesiaca ale moze sa i dla mlodszych !!

Basia ATy Kochana jak sie dzis czujesz ??

Psikam jej kropelki do noska i smaruje mascia majerankowa koło noska..., ale to tylko gdzies godzinke działa i pozniej znów zaczyna sie głosne sapanie i zaraz płacz:zawstydzona/y: ehh... ja tez juz jestem wykonczona:-( ale musze to jakos przetrwać!

Dziewczyny dajcie juz lepiej spokoj z tym tematem, bo naprawde sie poklocimy i juz nie bedzie tak fajnie jak kiedys..
Polna ja tez uwazam, ze dziecko jest od momentu poczecia..:tak:dla mnie to juz jest malutka fasolka.. czesc mnie i mojego A.. i tak tez czulam jak zobaczylam II na tescie:tak:

Polna a ja tak sobie sie czuje.. nie moglam dzis spac, bo tak mnie glowa bolala:-(ale tak strasznie.. szko.. do tego pogoda wlasnie taka dziwna.. cisnienie spada.. koszmar.. Lena tez chodzi i jeczy, ziwewa.. wlansie uciekam ja spac polozyc:-D

hOHO to widzę że temat się rozwinął ale POLNA ma racje nie ma co go ciągnąć a tym bardziej tematu Boga ... ja np nie rozumiem osób "wierzących" chodzących do kościoła i wszystko zwalających na boga :-p ... ale każdy jest inny NA SZCZĘŚCIE :-) o aborcji też są podzielone zdania ja mimo wszystko jestem za w niektórych przypadkach i tyle ;-)

A kiedy te otwarcie igrzysk jest ?!

Hejo:)

Widzę że tytaj goraca dyskusja sie toczy, ja sie wole nie wtracac:)

Kurde jak Oliwierka boli brzuszek. Kurczaki..... Tak placze i sie prezy ze masakra. Nie moze kupki zrobic i sie niezle wysila. Wczoraj popiłam kompotu truskawkowego wiec chyba od tego...o ja glupia:/ W ogole to tesciowa mi powiedziala ze moge, po co ja jej sluchałam?! I teraz malutki tak cierpie...ciekawe kiedy mu przejdzie.

Asiowo Ty chyba tez masz dziurke przy ranie. Ja tez mam takiego giganta i byłam z małym w osrodku a tam moja ciotka pracuje i pyta sie mnie jak sie rana goi a ja na to ze dobrze tylko ze jakas dziura mi sie tam zrobiła i szczypie mnie a ona zebym sobie riwanolem to smarowała i wiesz ze pomaga. I juz sie goi coraz mniejsza jest. Sprobuj sobie, nie koniecznie bedzie tak jak Ci lekarz powiedzial ze tak juz zostanie.

Ale duchota.....nie da sie wytrzymac:/:/

Basia oj fakt ta pogoda jest dziwna -mnie tez bolala glowa w nocy ale jakos usnelam !! a mi tez Ala jeczy ale tylko dlatego bo zabek wychodzi ale zaraz idziemy na pole to sie humor poprawi :-) i musze poczekac przynajmniej do 12 by polozyc Alutke spac :sorry2:

Asiowo a moze za sucho macie w mieszkaniu ,zreszta nigdy niewiadomo odczego katar sie bierze ?:sorry2:

Uciekam bo Ali mi zaraz wydrapie oczy :rofl2:

Hejo:)

Asiowo Ty chyba tez masz dziurke przy ranie. Ja tez mam takiego giganta i byłam z małym w osrodku a tam moja ciotka pracuje i pyta sie mnie jak sie rana goi a ja na to ze dobrze tylko ze jakas dziura mi sie tam zrobiła i szczypie mnie a ona zebym sobie riwanolem to smarowała i wiesz ze pomaga. I juz sie goi coraz mniejsza jest. Sprobuj sobie, nie koniecznie bedzie tak jak Ci lekarz powiedzial ze tak juz zostanie.

Z jednej strony juz ładnie sie zrasta:tak: mam maść i ją smaruję, znaczy mąż mi smaruje:zawstydzona/y: ale z drugiej strony nie ma szans... poczytałam troszke i niestety moja lekarka miała racje..., czesto sie tak zdarza... . Mnie juz prawie w ogole nie boli, jedynie jak przez cały dzien siedze albo duzo chodze to wieczorem cos pobolewa. Mojemu M nie przeszkadza, a mysle ze ja sie tez przyzwyczaje i z czasem zapomne o niej:-p w koncu krocze juz nie wyglada tak samo jak przed porodem:tak:

a katarek... wydaje mi sie, ze przez wiatr we wtorek... :zawstydzona/y: wiało bardzo, a ja musiała z nia wyjsc..., mam nadzieje, ze do wtorku przejdzie bo wtedy mamy ostateczny termin szczepiania! Bo dzis oczywiscie karta szczepien jeszcze nie dotarła...:baffled: ehhh

Mała własnie zaneła w wózku... niech juz sobie wnim śpi... mam nadzieje, ze mi troszke dłuzej odpoczac:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry