• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejosa z rana:-D

Kurde ale tamten temat sie rozwinal:-DAle dobrze ze jest zakonczony:-)Bo nei mialo sensu sie wyklucac:-)

Hymm a co do igrzysk to chyba nei obejrze rozpoczecia bo zaraz mykam z domku zalatwiac sprawy i do szpitala po wypis pozneij do lekarza po wyniki badan... no i tak caly dzien zleci pewnie szybko:-)
A moj A... juz dzis rano wyjechal:-(Pojechal gdzies na drugi koniec polski i jeszcze zapomnial telefonu swojego :wściekła/y:Teraz 2 tygodnie go nie bedzie:wściekła/y:Ja juz za nim tesknie:-(
zycze wszystkim udanego dnia.
Buziol

reklama
Witam laseczki, my po wizycie u ginka, wszystko dobrze serduszko bardzo ladnie bije, i za 2 tyg znowu na wizyte
femme fatal ja to bym w ciazy mogla caly czas chodzic, te ruchy malenstwa sa cudowne, ale pewnie pod koniec i mi sie odmieni:-)
Asiowo oby malutka szybko wracala do zdrowia, takie dzieci w ogole nie powinny chorowac

witam kochane.... ja tam nie bede ogladac, to nie dla mnie...w ogole tpo zaraz pojde spac, mialam strasznie ciezka noc. nie spalam do 4 naqd ranem, mialam takie uczucie ciezkosci w brzuszku, na dodatek maly kopal jak szalony...i nie dal mi zasnac. plus czasem moje skorcze i mialam nocke z glowy....az w koncu o 4 poszlam na dwor na chwilke sie przejsc, potem zasnelam...masakra

MADZIK - to ta w sumie teraz to jeszcze luzik bo nie jest aż tak ciężko :-p ale ja i tak mam dosyć nie lubie być w ciąży :-p chciała bym już normalnie wyglądać i robić to co zawsze a nie nawet nad jezioro nie mogę pojechać bo po co? opalać się nie mogę stroju nie założę ... no ale jeszcze trochę :-)

OLENKA - to tak jak ja też cała noc zawalona ... nie dość że z Kubą się pokłóciłam to jeszcze chwilowo mam 2 koty w domu które się ciągle "biją" i jest masakra ... oby do niedzieli ... bo ten 1 to mojej mamy ale ona wyjechała i nie mógł bez opieki zostać :-)

Ależ dziewczyny... prowadzenie dyskusji nie oznacza od razu kłótni... Prawda Netgirl? My tylko wymieniamy poglądy, od tego jest forum, ja szanuje zdanie innych i pisze jakie zdanie na jaki temat ja mam... I JESTEM NAPRAWDE POKOJOWO NASTAWIONA:-)

Madzik oj odmieni ci sie... Ja do niedawna też tak mówiłam że mi ciąża nie przeszkadza że mogłabym tak ciągle chodzić z dzidzią w brzuszku a mój M sie smiał i mówił że jeszcze mi sie odwidzi no i miał racje... Jest coraz ciężej a na dodatek mnie zaczyna zawsze wieczorem strasznie rwać w prawym żebrze i pod mostkiem tak że położyć sie nawet nie idzie...
Madzia oj współczuje... jeszcze brak telefony... Masakra...

femme a mi sie podaba bycie w ciąży...chociaz jestem malym grubaskiem to sie ciesze kazdym dniem z tych 9 miesiecy...choc niektore są strasznie cięzkie:( własnie dzwonil moj S i powiedzial ze ma prwdopodobmie jutro wolne...ale jestem uhahana:):P w koncu troche czasu razem, a nie tylko godzinke czy dwie przed snem bo dluzej to od razu zamula:)

A mi było strsznie ciezko w ciazy, szczegolnie na koncówce nie mogłam sie rozwiazania doczekac:)

Aha... musze sie pochwalic:) 11 kg mi spadło:):) jeszcze tylko 4:) jupiii... co tam ze z tym teraz bedzie najgorzej ale jakos dam rade:) sierpien sobie odpuyszcze ale zaczne sie gimnastykowac od wrzesnia:))

angel501 mój Adaś też się tak pręży i stęka i kupkę rzadko już robi. A to może być kolka.. I już jak wypiłaś ten kompot to już teraz nie ważne co byś nie zjadła to jemu może to powracać do ok.4m-ca życia.
A ja zgubiłam już 14kg. Ale jeszcze drugie tyle mi zostało do zrzucenia:wściekła/y::angry::no:

Czy któraś z was wie jakie dokumenty dołącza się do wniosku o becikowe??

reklama
Ja ogólnie średnio się po prostu cieszę tą ciążą ... pewnie dla tego ... inaczej to sobie wyobrażałam wszystko miało być tak pięknie a tak się zjebało ... jestem po prostu rozczarowana smutna i zawiedziona i wcale jakoś nie umiem się cieszyć tym stanem dlatego mam nadzieje że jak już urodzę będzie lepiej ...

GALARECIA - to ty 28 kg przytyłaś ?! :| ... niestety nie wiem jakie papiery ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry