• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal no niestety 28kg. A na początku przez długi czas wogóle mi nie przybywało na wadze. No a póżniej jak się ruszyło to poszło aż tyle kg do przodu. No ale ogólnie to dzidzia jest słodka i wynagradza te niedoskonałości.

reklama

Czy któraś z was wie jakie dokumenty dołącza się do wniosku o becikowe??

ja musiałam pokazać akt urodzenia małej, zrobili se tylko ksero, wypelniony wniosek z nr pesel dziecka i musiałam dać zaświadczenie, ze nie pobrałam w moim urzedzie becikowego (pobrane z mojego UM), bo składalismy wniosek w UM gdzie jest zameldowany mój mąż (mamy inne adresy miejsca stałego zameldowania)

Ja w ciazy lubilam chodzi.. mimo problemow.. fakt faktem koncowka przewaznie jest ciezka ale idzie przezyc.. :tak:
Galarecia spokojnie to zrzucicsz.. spokojnie.. ja w ciazy przytulam 22 kg.. koszmar.. czulam sie jak slonica ale u mnie glwnie to woda sie nagromadzila.. nie powiem, bo tych ostatnich 5 kg za nic nie mgolam zrzucic.. bo wiadomo jak to jest.. Adam mial ochote na chipsy, lody, mc'donalda to ja nie odmowilam:-Dwiec waga nie chciala spadac.. ale teraz jest ok.. wchodze w swoje stre spodnie:-)nareszcie:-) i czuje sie ok..:-D

Galarecia wiem ze napewno akt urodzenia a co dalej to juz nie wiem. Kurde nawte nie mow ze to kolka moze byc. Chyba sie załamie. Przed chwila tez dostał akatku płaczu ale juz przeszedł nakarmiłam i zbiera go na spanie. Nie wiem co to może byc. prezy sie i nie moze sobie purknąć ani strzelic kupki. Kurde:/ Mam nadzieje ze go jeszcze co ruszy bo bedzie kiepsko jak nie wiem:/ nawte nie umiem mu pomóc:( Jeszcze zdolna tesciowa powiedziała ze go za czesto karmie! udana. przeciez karmnie go co 2 godziny!:/ Nie przejmuj sie waga napewno wkrotce zrzucisz:):) przy maluszku jest duzo pracy wiec maluszek Ci pomoize:)

angel501 a brzuszek szybko Ci zlecial?? poszukaj w internecie masazy dla maluszka jak ma kolke, ja mam takie w gazecie ale nie mam skanera i nie moge Ci pomoc, ale moze cos znajdziesz w necie
Femme 2 koty to jeszcze nic, ja teraz mam 7:-)
Ja po dzisiejszej wizycie do przodu mam 7kg, ale pod koniec to chyba sie najwiecej tyje??

NETGIRL - no ja też jestem ciekawa ... ale taka prawda że czasami myśli się że jest się już takim dorosłym ... ja taka byłam też chciałam już dziecko i myślałam że jestem stworzona już do bycia matką i chce rodzinę itp ... to teraz dopiero zrozumiałam jaką ja jestem jeszcze gówniarą i jak jestem jeszcze na to za młoda ... teraz zaczynam dopiero powoli otwierać oczy tak na prawdę a już myślałam że jestem taka dojrzała i już tyle przeżyłam ... pf :-)

MADZIK - o losie :-p 7 kotów ?! :-p ale takich już biegających brojących i miałczących bez przerwy ? :-p bo te moje to takie 2 urwisy że ja się tak cieszę jak idą spać ;-p chociaż nie powiem czasami bywa śmiesznie :-p

A ja chyba mam gorączkę tak fatalnie się czuję ;-( jeszcze od wczoraj jestem pokłócona z Kubą ... kretyn ...nawet się nie odezwał jeszcze teraz to niech się pier*** będzie chciał pogadać yhy ,... do kina mieliśmy jutro iść na bank ;] oczywiście nie mogło być za długo dobrze ;-0

angel501 mi jak położna była u mnie to powiedziała że mały Adaś się przejada (bo z cyca dużo leci a on jeszcze nie zna umiaru) i dlatego ma bóle brzuszka. Teraz myślę że to może i prawda bo mały waży już 3450g, a przy wypisie ze szpitala ważył 2760g. A ja karmię co jakieś 3godz.

Asiowo, angel501 dzięki, spróbuje jeszcze poszukać w internecie co jest potrzebne.

baska201 ale pocieszenie. Choć ja nie wierzę że wróce do swojej dawnej wagi. Mi dużo poszło w tyłek i uda.. No i ciężko będzie zbić te kg..

Dziewczyny, czy to możliwe żeby mojego Adasia swędzialy dziąsełka bo wychodzą ząbki??

reklama
Galareciu raczej to nie zanbki.. poprostu maly tak poznaje swiat.. dzieci z reguly wszytsko pchaja do buzi (sama sie o tym przekonasz:tak:)
A co do kg to ja tez nie wygladalam rewelacyjnie.. spokojnie jka sie zawezmiesz w sobie to dasz rade:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry