hej bawiliśmy sie z moim chłopakiem... jestem dziewicą a on jeździł mi tylko penisem po cipce i włożył główke <nawet nie całą> nie spuścił sie... czy moge być w ciąży??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
niczego nas nie nauczył i uważam to za całkowicie zmarnowany czas...bazujemy tylko na widzy zdobytej dzięki pani Agnieszce...bez tego zginelibyśmy już pierwszego dnia u tego faceta. Niestey jutro znów jadę do Kielc i w poniedziałek zaczyna się horror bo będzie obserował jak rehabilitujemy i wystawiał oceny...(nawet pacjenci nie krują się z tym że go nie lubią)
oczywiscie w foteliku... a później pospała chwilke i u teściów nie płakała 2 godziny... oczywiscie tez nie spała:-) a wiecie co jest najlepsze... ze cyca tez nie chciała
zjadła przed 15, a pozniej upomniała sie dopiero ok 19
normalnie raj...;-) U teściów nawet spokojnie... o dziwo sie nie denerowałam i nawet fajnie sie czulam, moze w koncu cos do niech dociera... . zobaczymy jak sie dalej bedzie układać!