reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ooo:-) Mało postów do nadrobienia;-)
tp w takim razie ja sie tylko zamelduje, ze wrociłyśmy i próbuje uspic małą:-) ale sie zjarałam:zawstydzona/y: cała czerwona jestem, mężuś tez...
ojj, bedziemy stękac!

Dobrej nocki!

Cześć Dziewczyny! Dopiero zauważyłam taki wątek:zawstydzona/y::zawstydzona/y: Uważam że super że taki wątek został założony! Ja zaszłam w ciążę w wieku 18 lat a urodziłam jako 19-latka.Dziś mam 13-miesięcznego Kacperka i wspaniałego męża który jest w wojsku a ja mieszkam z jego rodzicami i rodzeństwem...:confused:
Przygarniecie mnie do swojego grona???

I tu sie przywitam!!!Mam na imie Marta mam 20 lat i prawie 7 miesiecznego synka Bartoszka.Mieszkam w woj.śląskim!!!Mój mąż ma 26 lat i jestesmy razem juz 3 lata a malzenstwem jestesmy 1 rok.Jutro mamy rocznice.Pozdrawiam i mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swego grona!!!

hej dziewczynki:-)
wybaczcie ale ja wczoraj nie mialam weny do pisania:-(tak mi sie ciagla ta sobota, ze szok:szok:ale jakos minela..
Witam nowe mamusie:-) i zapraszam do udzielania sie.. U nas jest fajnie - zreszta same zobaczycie:tak:

witam nowe mauski....:)mam nadzieje ze wam sie tu spodoba!!!!!!!!!!! a ja wlasnie wstalam, bo moj synus tospac mi niie daje, kopie jak szalony... dzisiaj zapowiada sie nudny dzionek, caly dzien sama....bleee....

cześć wszystkie przyszłe młode i obecne mamy co nowego u was, fajna jest ta stron anie to co inna gdzie śa bardzo wredne formowiczki bo wszystkiegozazdroszczą może nie każda ale prawie każda miłego dnie życze pozdrawiam :-)

reklama
weekend weekend to wszystkie znikaja,ja zawsze tylko wskocze na chwile sprawdzic co sie dzieje i tez pojawiam sie w poniedzialek:) witamy WIKI23, jesli sie podoba to trzeba sie dolaczyc, fajnie ze nas coraz wiecej....:)

Do góry