aleksandra87
Fanka BB :)
Vegas - ja nie mialam przekonania do tych butów:>
Vi mysle , że z przejedzenia jak od razu
Vi mysle , że z przejedzenia jak od razu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hmm a może z jelitówki jeszcze, jak Martynka miała jelitówkę to jak już coś zjadła to zaraz zwymiotowała. No u Martynki też jak rosły ''4'' i ''5'' to wszystkie możliwe naraz
Ale te ostatnie, czuli 5tki, o dziwo najlepiej jej wyszły. Pocieszające to było dla mnie bo ogólnie Martynka aż do 5tek to ząbkowanie fatalnie przechodziła
Temu jak ktoś krytykował te moje buty albo patrzał dziwnie na ulicy to na prawdę śmiać mi się chciało
Ale mi się podobają:-)
A jak tam tata po rejsie?:-)
więc taki fajny to trzeba trafić .. pamietam jak kiedyś one weszły w mode jakieś 8 lat temu bo jeszcze w pl wtedy mieszkałam i moja kolezanka sobie kupiła takie czerwone .. ochydne na maxa.. coś takiego tylko te boki były z materiału jak tenisówki no i bok był taki jak w tenisówkach biały z gumy ;-) nie wiem czy rozumiecie : Tenisówki na obcasie 40 (2473871099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
hihih nie lubię takich wogóle :/ ale 2 to sa fajniusie :-)