• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
chodzi do pracy chodzi .... :-) na szczęscie bo pewnie by mnie wkurzał :-p hehe
no ez mam nadzieję że wydobrzeje :-)

a ja się głupia pizzy obżarłam i się ruszac nie mogę :-)

ViKamcia to tak jak ja z frytkami dzisiaj:-)
Mój miał wypadek w pracy z paluchem i dopiero we wtorek idzie do pracy, miał 2tyg na chorobowym, co się akurat pokryło z moim urlopem, co za dużo to nie zdrowo jednak:-D

A wy tu nocną produkcje macie widzę :-)

VI te biało beżowe świetne ale cena to konkretnie powala... A te pierwsze tragedyja

VEGAS a ci się gadka załączyła :laugh2: jak ja muszę iśc spac to wy produkujecie a jak mam wolne to już o 22 tu cisza jest

KasiaF ja aż się boję jak to będzie z tą produkcją tutaj jak do roboty wrócę od wtorku:-D Wtedy to ja ledwo mam czas nadrobić:-p
ViKamcia kolega go ''ciachnął'' piłką:-p Przecięte miał nieźle, ale w środę był na ściąganiu szwów /a ciachnięte miał od 2 lipca, akurat jak urlop zaczęłam:-p/ i do poniedziałku mu lekarz dał zwolnienie.
Kasiek już masz dosyć C.?:-D

oj vegas to współczucia dla męża :/ ale przybnajmniej razem pourlopowaliście :-)

kasiekkkk a mi kto piwko da?? cooooo ?? ! :-p

wiecie po tym co czytam tu myslę że jak ludzie się rzadziej widzą to bardziej się kochają hehe :-p

reklama
Kamcia to Ty jeszcze nie pijesz?? Szoruj do lodówki:P:P piwko.jpeg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry