• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

kasiek a Twój tez na plejce gra??
haha mój jak pamiętam kupił jedna grę assasin i były rózne rebusy jako klucze do rozwiązywania.. oczywiscie ten sie główkował jak szyfr odgadnąć a ja na BB .. ale luknęłam co on się tak wkurza 2 sekundy i mówię "14723" i ten wpisał i bingo :-p haha
i później do kazdej zagadki mnie wołał i mu wszystkie rozwiązywałam :-p a tam były też historyczne jakieś.. takie fajne nawet wię wkręciłam :-p
a takie bezpłciowe gdzie nie ma zahadek czy łamigłówek to mnie nie ciekawią :-p

reklama
ViKamcia mój też lubi gry. Też grał w tę co Ty napisałaś /ja tam nie mam głowy do nazw:-p/, ale ogólnie miał wszystkie możliwe konsole i ostatnia mu się zrąbała ps3 i bialoli do dziś nad tym i niestety musi grać na kompie. Kupił sobie za 200zł Diablo III, oj ile ja bym za to miała ubrań:sorry: Mersi to ja jedynie lubię orzechowe:-p Ferrero jadłam raz w życiu i tyle pamiętam, że dobre było:-D Ale Rafaello to jest to co Marzenki kochają najbardziej ze słodyczy;D

Kasiek hehehe, ja ostatnio /he, w czerwcu:-p/ byłam cała happy jak mnie szef poczęstował Rafaello:-D Bo normalnie musiałabym wydać na nie /pudełko/ 11zł a to jednak dużo jak na chwilę rozkoszy bo ja to na moment mam to cudo:-D

vegas no 11 zł to jeszcze nie tak dużo :-p
dobrze że Ci szef dał jednego :-) merci tez nie każde lubię , jem rzadko ale wiem ze jest kilka "kolorów" które mi smakują :-p jakoś wole ferrero :-)
mojemu też się 3 psuje ale on teraz chce kupić PS jakąś nową chyba 3d ma być albo cos takiego.. ma pod koniec roku dopiero wyjść na rynek to będzie wydatek na nówkę :-p
kasiek mój to do kompa dostepu nie ma :-p hahahah jak mieliśmy 2 to mógł sobie grac ale jak się oba popsuły to kupiłam sobie swój i nie ma mi dotykac bo ja twierdze że mi popsuje :-p

Ostatnia edycja:
ViKamcia kurcze a my przez to, że J. sobie kupił w zeszłe lato ps3 to musieliśmy kupować nowy tv - zaraz sobie J. wybrał 42'' i 3D ofc. Bo mój stary tv, dziadulek śliczny, nie odpalał mu gry:-p No i J. pociupał parę miechów w gry przez ten tv i bach - konsola zepsuta. Był paragon, miał dać na reklamację - paragon leżał ciągle w tym samym miejscu - i nie ma go. Szukaliśmy go z miesiąc. Nic. Przepadło. Naprawa ps3 to koszt ok 200zł. Tak więc J. na razie zadowala się grą na kompie, ale to Diablo III to nieźle go wciąga:tak:

reklama
Vegas dobra u mnie jest w czym wybierać zawsze jak pojadę to mama mi coś daje ztych wymienionych:P Pilnuje żeby tata nie zjadł bo to dla mnie;P

Kamcia
ot wydatek Ci się szykuje u nas to zawsze jestem ja tą co psuje kompy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry