Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powiedziałam że mowy nie ma..
wredna matka nie będzie dziecku oczu psuć ;-)
haha
hahaha
J. mówi, że trza drugie dokupić to będzie sens oglądania takich filmów. OK, ale ten tv i te bryle mamy od roku a on nic w tym kier. nie robi
To chyba najgorsze - mieć taki wypas a z niego nie korzystać
Masakra, zaraz wywalę J. z domu, tyle kasy i w dupsko poszło
Ale pewnie sobie w końcu te okulary drugie kupimy. Raz kiedyś oglądałam baję 3D, ale to były okularki na jedno oko czerwone, na drugie chyba niebieskie?, ale to co innego, ja chcę spożytkować nasz tv

a u nas jest taka promocja że akurat jak się dvd kupi 3d to okulary 2 pary są gratis to chciałby skorzystać
a dvd też jest nam nowe potrzebne choc mi to bez różnicy czy to bedzie 3d czy nie ...
, ale na 3d jest super, raz sprawdziłam
J. woli gry od tv, ja wolę neta od tv, więc nasz super tv 3d stoi sobie i kurz ściąga. Przez ten rok co go mamy to oczywiście oglądało się filmy, ale nie 3d

HejkaJuż po pracy... pogoda dziś fatalna... tak ma byc u nas do końca lipca :-(
RENATA ja mam pytanko, skoro dzidzia pływa w woach, to jak wody mogą odejśc z łożyskiem które odchodzi w ostatniej fazie porodu? Wiem że każdy poród inny dlatego pytam bo w szoku jestem