Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nawet z jakimś wybielającym usuwającym niby plamy prałam i dużo to nie zmieniło 
U nas mało kiedy wywołują poród . Czekają , az sam sie zacznie , jeszcze Cie nawet w szpitalu nie zostawią , tylko idz do domu, przyjdz jak beda regularne skurcze
Milena Renata no to jakaś już przesada i jak się mówi wyjątki się zdarzają... Ale bez przesady

Szalona to ty jesteś , ale pamiątkę masz ładną ;-);-);-)

hehe
hahaha 
Zobacz załącznik 489373 KASIEK - o proszęjakie miałam szalone wyjściowe skarpetki w ogóle
na tym zdjęciu nie widać akurat niestety
w pomarańczowe motylki
![]()
w ogóle teraz tak sobie uświadomiłam że ja jeszcze nieźle musiałam się unieść żeby to zdjęcie zrobić
![]()
jeszcze na brzuszki miałam siłę po porodzie
![]()
Jakos to będzie z tym moim porodem w tym naszym szpitalu ;// Ale i tak pamiątka fajna , powspominać możnaMilena no to współczuję... Mam takie samo tylko nie widać że przecina bo moja mama tak się aparatem umie posługiwac następnym razem sama jak Femme zrobię;P
Mi w sumie gin mówił ze jemu to się wydaję ze gdzieś 3 września urodzę , bo Córka jest mała . A co będzie to się okaże , i na pewno dam wam znać . Ja urodziłam się równo w 40 tc , ale też byłam ok 2tygodni po porodzie w szpitalu . Naleśniki , mniiiiiaaaaaaam . Muszę P namówić na naleśniki , ale dziś jest zmęczony więc nawet mu nie mówięMilena noo moja mama to mnie tez przenosila.. mialam byc ok 10 sierpnia a urodzilam sie 1 wrzesnia dopiero, nawet wod plodowych juz nie bylo tylko zielona galareta;/ I obie zastrzyki dostawalysmy przez 2 tyg. Kuzynka z ktora mieszkamy jak byla w ciazy to ok tydzien przed miala takie skurcze lekkie i 14 wrzesnia wstala sobie o 6 zjadla sniadanko i o 8 zaczely sie skurcze a o 21 sie Kuba urodzil.
Kurcze boli mnie podbrzusze i kluja jajniki, pewnie bobo szuka miejsca bo tak jakos wg moich obliczen to jakis 5 tydzien bedzie od ost okresu:-)
Ciagle leze i leze. Siorka robi nalesniczki na obiadek z dzemikiem od mojej mamci wlasnej roboty z truskaweczke:mniammm
Teraz mam z nia dobrze
dzis posprzatala, robi obiadek hehe.. a mnie spanko muli;D
Jedynie co zrobilam dzis to pranko bo sie nam uzbieralo i juz pranie poschlo![]()
.