Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale do paszportu trzeba zdjęcie tak na prosto chyba nie?? to moja też by takie bez problemu zrobiła . Ja robiłam do dowodu ( lewe ucho ) a ona zaciekawiona aparatem ze na mame spojrzeć nie chciała ;P Robie dowód bo po unii można na dowodzie latać 
. Ból mi jakoś przeszedł ale zaś znów coś nie tak wczoraj było. Całą ciążę ogólnie mam przeboje. Jak byłam raz w szpitalu na 2 dni pobrali mi wymaz, z którego się okazało że mam infekcję paciorkowca grupy B. Wtedy tylko mi upławy dolegały a teraz, co mi się tam dzieje to jakiś koszmar. Byłam 2 tygodnie temu u lekarza który potraktował mnie jak hipochondryczkę i myślał, że próbuję zrobić wszystko bym miała CC. Pielęgniarka w czasie mojego wywiadu z nim robiła badanie moczu i nie powiedziała o wyniku tylko pokazała innej lekarce i gdzieś poszły (jak wrociły Doktora nie było, zapytalam co wyszło w moczu to powiedziały, że mam za dużo leukocytów. BRAWO). Ja im mówię że mam stan zapalny juz TAM i boję się, że na dziecko mi to przejdzie. A stan zapalny już mam chyba nawet ostry... Oni znów pobrali mi wymaz i powiedzieli, że wszystko w porządku TAM wygląda (aż dziwne, bo ponadrywaną mam tam skórę od przesuszenia) i nie ma żadnych przeciwwskazań do porodu naturalnego. Byłam tak wściekła jak stamtąd wyszłam aż ino.. a wczoraj pogorszył mi się ten stan zapalny (nie chcę wymieniać jakie mam objawy ale bardzo nieprzyjemne i bolesne), dodatkowo powiększyły węzły chłonne, dostałam lekkiej gorączki, bólu podbrzusza, bólu ucha i senna caly dzien byłam. Nie pojechałam na pogotowie bo pewnie by nic z tym nie zrobili a tylko paracetamol by mi polecali brać.
Dzisiaj idę do położnej i stamtąd nie wyjdę dopóki mi krwi nie pobiorą i nie zbadają jak należy. Chcę usłyszeć też to, co wiem. Powinnam z takimi objawami na patologii już leżeć.
tak go wyzywac tam po polsku zaczęłam aż ino 
musialam to z siebie wyrzucić