reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Mały śpi
pół dnia siedział w basenie
ja sie opalam
Magda-carbooty są super
Magda-carbooty są super
madzialena647
Fanka BB :)
magda to fajnie że wytargałaś tyle rzeczy za grosze
happymum oj jak jak bym chciaa tak wylegiwac się na słoneczku! :-)
My już po urodzinkach, torcik był pycha i to w dodatku mój brat robił
U nas leje i małemu oczywiście podobał sie powrót do domu pod parasolką
happymum oj jak jak bym chciaa tak wylegiwac się na słoneczku! :-)
My już po urodzinkach, torcik był pycha i to w dodatku mój brat robił
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Asik-zdrówka dla Damianka
Dennis już marudny ale spać nie chce iść, S. Szlifuje ściany i sie wkurza ze coś mu nie wychodzi:/
Dennis już marudny ale spać nie chce iść, S. Szlifuje ściany i sie wkurza ze coś mu nie wychodzi:/
Asik mozliwe ze to od zebow poobserwujesz go i bedziesz wiedziec
Happy Zu tak samo marudna oczy same sie zamykaja ale ona spac nie ;p ale juz sobie spi
A u nas jak na zlosc pogoda pod wiczor sie poprawila jutro ma byc 20 st we wtorek 27 hmm zobaczymy
Happy Zu tak samo marudna oczy same sie zamykaja ale ona spac nie ;p ale juz sobie spi
A u nas jak na zlosc pogoda pod wiczor sie poprawila jutro ma byc 20 st we wtorek 27 hmm zobaczymy
G
guest-1673535084
Gość
U nas dzis bylo 20 stopni w cieniu, ale tu takie powietrze ze temperatura odczuwalna jak z 27 w Polsce. Ja dzis krotkie gacie i japonki
a do parku ubralam dzinsy i myslalm ze sie usmaze normalnie...
MAGDA u nas taki carboot to sie loppis nazywa,ale do co miesiac jest i chyba dopiero pod koniec maja.
Mi mloda padla o 20.. Od 8 nie spala a bylismy w Hagelby Parken a tam konie, owce,kury, kroliki,kuce i takie duperelki wiec sie wyszalala a potem poszlismy na wesole miasteczko bo jest ze 300m od nas. Caly dzien poza domem.

MAGDA u nas taki carboot to sie loppis nazywa,ale do co miesiac jest i chyba dopiero pod koniec maja.
Mi mloda padla o 20.. Od 8 nie spala a bylismy w Hagelby Parken a tam konie, owce,kury, kroliki,kuce i takie duperelki wiec sie wyszalala a potem poszlismy na wesole miasteczko bo jest ze 300m od nas. Caly dzien poza domem.

Załączniki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
reklama
Hej.
Obudzilam sie juz przed 6, bo wczoraj padlam po 20chyba, nawet nie pamietam
Happy- u nas takiego upalu na basen nie ma ale jest cieplo, wczoraj wieczorem tak duszno bylo ze masakra.
Paulina- Malej sie pewnie podobalo? Czekam jak T wolne bedzie mial i tez na taka fArme chce pojechac z mala
Ale nudziachy, i taka bloooga cisza jeszcze
dzis sie nigdzie z domu nie ruszam procz podworka. Przy okazjii musze wozek Majce przeprac bo ona jak cos je to i wozek karmi przy okazjii.
A Renata dzis ta komunie ma, pewnie cala noc nie spala
Obudzilam sie juz przed 6, bo wczoraj padlam po 20chyba, nawet nie pamietam
Happy- u nas takiego upalu na basen nie ma ale jest cieplo, wczoraj wieczorem tak duszno bylo ze masakra.
Paulina- Malej sie pewnie podobalo? Czekam jak T wolne bedzie mial i tez na taka fArme chce pojechac z mala
Ale nudziachy, i taka bloooga cisza jeszcze
A Renata dzis ta komunie ma, pewnie cala noc nie spala