reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas tak leje ze szok ;/ posprzatalam cala chate na blysk poprasowalam i zjadlysmy obiad pierogi ze szpinakiem mniaaam ;) a teraz lezymy i odpoczywamy ;p

reklama
magda to fajnie że wytargałaś tyle rzeczy za grosze:)
happymum oj jak jak bym chciaa tak wylegiwac się na słoneczku! :-)

My już po urodzinkach, torcik był pycha i to w dodatku mój brat robił:p U nas leje i małemu oczywiście podobał sie powrót do domu pod parasolką:)

Kuźwa Damian wstał z drzemki ze stanem podgorączkowym... jest taki jakiś przygaszony. I od rana katar się leje jak z kranu. Nie mam pojęcia czy coś go łapie czy to na zęby?

Asik mozliwe ze to od zebow poobserwujesz go i bedziesz wiedziec ;)

Happy Zu tak samo marudna oczy same sie zamykaja ale ona spac nie ;p ale juz sobie spi

A u nas jak na zlosc pogoda pod wiczor sie poprawila jutro ma byc 20 st we wtorek 27 hmm zobaczymy

U nas dzis bylo 20 stopni w cieniu, ale tu takie powietrze ze temperatura odczuwalna jak z 27 w Polsce. Ja dzis krotkie gacie i japonki :) a do parku ubralam dzinsy i myslalm ze sie usmaze normalnie...

MAGDA u nas taki carboot to sie loppis nazywa,ale do co miesiac jest i chyba dopiero pod koniec maja.

Mi mloda padla o 20.. Od 8 nie spala a bylismy w Hagelby Parken a tam konie, owce,kury, kroliki,kuce i takie duperelki wiec sie wyszalala a potem poszlismy na wesole miasteczko bo jest ze 300m od nas. Caly dzien poza domem.

IMGP3716.jpgIMGP3695.jpgIMGP3697.jpgIMGP3709.jpg

Załączniki

• IMGP3716.jpg
    IMGP3716.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMGP3695.jpg
    IMGP3695.jpg
    36,5 KB · Wyświetleń: 68
  • IMGP3697.jpg
    IMGP3697.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 67
  • IMGP3709.jpg
    IMGP3709.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chwale się Dennisem w basenie! I z tatą na spacerze
Opalalam sie dziś od14-16 i już mnie słońce chwyciło:)

Załączniki

• 1400351613959.jpg
    1400351613959.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 61
  • 1400351662759.jpg
    1400351662759.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 59
  • 1400351729890.jpg
    1400351729890.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Hej.

Obudzilam sie juz przed 6, bo wczoraj padlam po 20chyba, nawet nie pamietam :p

Happy- u nas takiego upalu na basen nie ma ale jest cieplo, wczoraj wieczorem tak duszno bylo ze masakra.
Paulina- Malej sie pewnie podobalo? Czekam jak T wolne bedzie mial i tez na taka fArme chce pojechac z mala ;)

Ale nudziachy, i taka bloooga cisza jeszcze ;) dzis sie nigdzie z domu nie ruszam procz podworka. Przy okazjii musze wozek Majce przeprac bo ona jak cos je to i wozek karmi przy okazjii.

A Renata dzis ta komunie ma, pewnie cala noc nie spala :D

Do góry