reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej dziewczyny.
Nie udzielam się aż tyle ponieważ mam dużo do przemyślenia oraz podjąć decyzję sama nie wiem co mam myśleć i robić głowa mi pęka od tego wszystkiego , jeszcze wczoraj poklucilam się z P . Ale tak konkretnie . Może zacznę od czego mi głowa pęka. Wiec dzwonił do nas Filip z Anglii tam gdzie P. I my mamy jechać. Ogólnie miał by jechać na 2 tyg , urlop w pracy by dostał ale albo wróci po tym czasie lub zostanie jeżeli ja znajdzie , będziemy musieli zacisnąć pasa z pieniędzmi , tylko nie wiem czy zaryzykować i postawić wszystko na jedną kartę. Zacząć nowe życie na własny rachunek czy siedzieć tu i nic dalej z swym życiem nie zrobić, w końcu o tym marzyłam wiem ze to duże ryzyko . Co o tym myślicie ?
Co do awantury z P przeszło wszystko wylalo się to na słowa , najbardziej wkurzył mnie ze nic nie robie w domu a co za tym idzie siedzę na tablecie a ona robi co chce myślałam że mnie szlak trafi. I wiecie co zrobiłam sama pisząc to śmieje się wzięłam obiad Patrycji i walne łam go tym był uwalony od szyji w dół nie wiem co mnie naszło ale nigdy nikogo obiadem nie zucialm. Ha ha wiezcie mi taką miałam satysfakcję ze aż się śmiałam z tego oczywiście P stwierdził że mam z bania coś nie tak. Postawiajac się na moim miejscu co byście zrobiły?

reklama
23 May jeżeli nie to wraca tu i po urlopie wraca normalnie do pracy i wtedy czeka tu za telefonem.
Maciejkaa . Pewnie w tym wszystkim chodzi o rozstanie , kwestia finosowa , P. Tata powiedział ze w razie co to mi pomoże.
Gdyby ktoś to widział na pewno by pomyślał że mam coś z bania nie tak.

Sandra niech jedzie. Nic nie tracicie :) dacie radę bez siebie :) u nas też zmiany się szykują i będziemy długie tygodnie w rozkłące cały czas. Ale niestety, czas goni pieniądz ...

reklama
MACIEJKA a wy dlaczego?
SANDRa ja bym sie nie zastanawiala, jak nie zaryzykujecie to bedziecie zalowac. A wy kiedy byscie dojechaly?
23MAY a Jula obraczki pewnie niesc bedzie? Nasz druzba maly jak przyniosl obraczki przy przysiedze, i juz odszedl od oltarza to z tekstem " tato byleem na scenie!!!" Hahaha

My dolecialy ;) zaklimatyzowalysmy sie juz, sniegu mnostwo wczoraj a dzis +4 i wszystko topnieje. A tu nigdzie nie sypia sola tylko malymi kamyczkami i na chodnikach wszedzie lod, troche na tym kamykach sie noga zatrzymuje ale nie latwo o glebe ;/

Do góry