reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej :) u nas dzisiaj wiosnę czuć
Ja właśnie biorę się za sprzątanie:)
23may - może niedługo dołącze do ciebie z przygotowaniami :)
Moja waga znów skoczyła w gore mam apetyt za 7:)

Załączniki

• 1423241932993.jpg
    1423241932993.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 43
  • 1423241963150.jpg
    1423241963150.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 45
23may o widze szał slubny :-) kurde a u mnie za niedlugo juz rok od slubu, ale ten czas leci :tak:
fajna sukienka :tak:
paulina super av ;)

Wiecie co, u mnie Hania gada ze ona chce miec siostrzyczke, bo nie ma sie z kim bawic -_- rece mi opadają... :-)

Liza to dzialaj :)

Kasia ja czeeeekam na zaproszonko juz sie doczekac nie moge :) tylko bedzie z sukienka problem :)

Mnie grypa bierze ;/ zimno katar ..

Mi tiulowe kiecki tez sie nie podobaja ale ala koronkowe juz tak tzn cos w stylu predzej haftowanej kiecki

Liza no to dajesz haha ;p

Milena czyzbys Ty zdziala ? :D

Milena zaproszonka juz nie dlugo ;))

Paulina co do chocholowego dworu to bylam tam na przyjeciu i szczeze to wyglada super ale jedzenie porazka. Sale mamy w Olk. Za duzego wyboru nie bylo;/

Hej
P. Juz spakowany a ja cały dzień chodzę jak strota poplakujac po kątach ciężko mi myślałam że nie będzie tak źle a wcale tak nie jest.
Liza no to bierz chłopa w obroty.
Jak tam czytam o przygotowaniach do ślubu to aż mi się odechciewa naprawdę. Happy u ciebie wiosna u nas - 11 uwielbiam ten zapach mroźne go powietrza.
Idę po wykorzystywać mojego chłopa do usłyszenia.

reklama
Do góry