femme fatal
Mama Ninki :)
No ja też wole drinki ... nie dość że pyszne to do tego fajnie robią :-) zupełnie inaczej niż piwo przynajmniej mnie piwa nie lubię 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Pierd*** nie czytam tego co straciłam...No więc: Przenieśli Nas z zakaźnego na pulmunologię. Jestem zła ,delikatnie mówiąc!!! Wyleczyli Nicole z rota i andeno wirusów,i zostało tylko zapalenie płuc. Te głupie esie z pulmunologi źle jej założyły wenflon i ma całe rączki pokute,a teraz zabrali się za nóżki i nóżki ma też pokłute.Wpadłam w szał i histerię i zaczęłam przeklinać i ryczeć,że są ofermami,że moje dziecko to nie jest lalka i jak nie umieją się nią zajmować to mają z zakaźnego ściągnąć pielęgniarki i nie mogły mnie uspokoić.

Wielki instytut pediatrii od siedmiu boleści. Nie mam już siły po prostu masakra

. Dzisiaj nocuję w domu,bo mama mnie zmieniła,a tak to mieszkam w szpitalu z Małą...Mam mega doła...ciągle słyszę zza ściany płacz czyiś dzieci,albo też mojej Księżniczki...Nicole od sterydów zrobiła się gruba przy przyjściu do szpitala ważyła 5,600 , a teraz waży 6,100 na golaska bez pieluszki!!!Przybrała mi tyle w tydzień

,chce mi się ryczeć jak nie wiem, zaczęłam palić, i moje żywienie wygląda tak : papierosy i kawa + jakaś bułka i nic po za tym schudłam przez ten tydzień już 5 kg...