reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja też wole drinki ... nie dość że pyszne to do tego fajnie robią :-) zupełnie inaczej niż piwo przynajmniej mnie piwa nie lubię :-p

reklama
dokładnie :tak: aż szkoda mi pić drinki bo tak ładnie wygladają...zazwyczaj zanim wypije muszę nacieszyć oko nimi a dopiero podem kubki smakowe :rofl2::-D

A ja mam elektroniczną encyklopedię drinków i to ze zdjęciami :-D:szok::-p

WKURZACIE MNIE!!!:-D:-D:-D Pierd*** nie czytam tego co straciłam...No więc: Przenieśli Nas z zakaźnego na pulmunologię. Jestem zła ,delikatnie mówiąc!!! Wyleczyli Nicole z rota i andeno wirusów,i zostało tylko zapalenie płuc. Te głupie esie z pulmunologi źle jej założyły wenflon i ma całe rączki pokute,a teraz zabrali się za nóżki i nóżki ma też pokłute.Wpadłam w szał i histerię i zaczęłam przeklinać i ryczeć,że są ofermami,że moje dziecko to nie jest lalka i jak nie umieją się nią zajmować to mają z zakaźnego ściągnąć pielęgniarki i nie mogły mnie uspokoić.

firanko nie dziwię się...ja bym rozszarpała bez najmniejszych wyrzutów sumienia jakby mi maleństwo ta pokłóli :wściekła/y::angry:

Przysięgam Wam,że mam ochotę roznieść ten szpital:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Wielki instytut pediatrii od siedmiu boleści. Nie mam już siły po prostu masakra:angry::angry::angry:. Dzisiaj nocuję w domu,bo mama mnie zmieniła,a tak to mieszkam w szpitalu z Małą...Mam mega doła...ciągle słyszę zza ściany płacz czyiś dzieci,albo też mojej Księżniczki...Nicole od sterydów zrobiła się gruba przy przyjściu do szpitala ważyła 5,600 , a teraz waży 6,100 na golaska bez pieluszki!!!Przybrała mi tyle w tydzień:angry::angry::angry:,chce mi się ryczeć jak nie wiem, zaczęłam palić, i moje żywienie wygląda tak : papierosy i kawa + jakaś bułka i nic po za tym schudłam przez ten tydzień już 5 kg...

hej dziewczyny ja już po chrzcinach...karmie teraz małego..,jakoś przeżyłam,ipreza sie udała ,jutro napisze co i jak i wkleje fotki tzn znaczy sie dziś...

reklama
Czesc Wam Dziewczynki :) Ja mam teraz dopiero chwilke zeby wejsc i cos napisac :) Caly zien w sumie w domku ale ja zawsze znajde cos do roboty :p Ogolnie dzionek minal fajnie i znowu mialam znajomych i grila ( juz mam doscy::D)

Polna to masz szczescie :p Ja w sumie z jednej strony sie ciesz ze to takie spokojne hobby i tylko jak jest pogoda ladna :D , ale i tak mnie to wkurza czasami bo tylko wolna chwilke ma to juz by czmychal na rybki w reszte ma daleko w D:/

Asiowo ponoc ruch to podstawa zeby szybciej urodzic :) Ale zalezy co jak na kogo dziala i czy malej kruszynce sie znudzi siedzenie w brzuszku :p Pewnie jej tam dobrze skoro narazie siedzi i siedzi :p:p

Chwilami no to wkoncu trzeba bylo opic zdane egzaminy :p:p I to na takie ocenki :D A co do alkoholu to ja w sumie lubie drinki ale mie szybko kopia :D Piwo w sumie tez jakis mam taki salaby leb :p a co do tej dziewczynki to masz racje ona nie jest niczemu winna to Tylko dziecko :) A jak moge zapytac to kto to jest Z ?? bo nie moge sobie dokladnie wyobrazic sytuacji w jakiej sie znalazlas :D:D

Femme gwarantuje Ci ze nie bedzie Ci spieszno do alkoholu :p Jak sie ma juz dziecko to nie ejst tak jak wczesniej i wszytsko smakuje inaczej :)

Mika gratuluje zakupow :)

Firanka wcale Ci sie nie dziwie bo tez bym byla wsciakla i chyba bym je rozszarpala na miejscu :/ A jak malutka ogolnie czuje sie lepiej ?? Co mowia lekarze ??Wspolczuje Ci tzrymaj sie i nie poddawaj mala musi czuc ze jestes silna i ze dasz rade :)

No wlasnie gdzie ta nasza snoopy ?? ktos wie ??:D

Netgirl no tak bywa poczatki nie daja tak w kosc >:p ale pozniej wychodza niedospane nocki itd itpa co do winka to ja nie lubie bleee wogole mi nie smakuje wole juz piwko :)

Oliwka no to super czekamy na fotki :p:) A ja Bartus zniosl swoj dzien ?? grzeczniejszy teraz :D:D??

Do góry