KasiaF87 no w sumie dobrze

doslownie wspolczuje Asiowo jak ona pisze o twardniejacym brzuchu ciagle i jak tragicznie sie czuje , bo ja przy Filipie to chyba przed porodem zadnych takich objaw nie mialam tyle ze dobijalo czekanie i puchnace nogi :/ A teraz tez zadnych takich nie mam owszem jakies lekkie skurcze ale zadko i brzuch boli jak na okres ! wiec jestem na chodzie

W sumie to z jednej strony mousze bo filip daje ostro popalic wiec trzeba miec oczy dookola glowy pozatym dom na glowie , bo jestesmy na swoim i nie ma zabardzo kto pomoc :/ Ale dalam rade sama z Filkiem to teraz tez mysle ze dam :

czekam do 27 bo rodzenstwo am przyleciec na wakacje

Wiec moze bedzie ciekawiej i szybciej zleca te dni do porodu

chyba ze sie wczesniej rozpakuje w co watpie

A super ze z ta szkola ci wypalilo

Ja tam w sumie nie chodzilam i tez urodzilam

ale moze latwiej i szybciej urodzisz jak bedziesz miec jakies cwiczenia np oddechu czy tym podobne
Galercia to widze ze nie tylko u mnie slub przekladany z braku kasy :/ Ale tez mam nadzieje ze wkoncu da sie cos odlozyc

A jak Ci sie mieszka z G ??? Dobrze sie sprawuje ?? Mieszkacie u Twoich rodzicow ??
Nadiha witam serdecznie

i daj znac czy jest fasolka czy nie ??
Patipaula to tez mialas przezycia

Wogole chyba porod to bardzo duze przezycie dla akzdej z nas

wkoncu cos nowego i wogole takie nerwy

a jak tam nie planujesz juz wiecej dzieci ??
Baska o tym masazu szyjki tez slyszalam wiec wspolczuje :/ Ale ponoc jeszcze gorzsze jak daja do picia cos typu olej tylko to jakas specjalna mikstutra <fu> w zyciu bym chyba nie wypila !!
Asiowo a moze kup sobie taka pilke do skakania

w szpitalach nieraz daja wiec mzoe Ci pomoze

A moj Filek spi a pozniej mykamy do parku

a teraz zmykam bo koncze prasowac przy nim to wszystko na raty robie bo nie da rady inaczej

Milej nocki zycze

\