reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiecie co? Robicie ze mnie jakąś alkoholiczkę :crazy:;-) Wiem wiem powiecie że ja rozkręciłam temat :-p A tak na marginesie to ja nigdy nie miałam kaca ani po piwie ani po wódce bez względu jak mocno sie schlałam...ja oprostu nie wiem co to kac i mam nadzieję że tak pozostanie :-D:laugh2:

reklama
KasiaF87 no w sumie dobrze :) doslownie wspolczuje Asiowo jak ona pisze o twardniejacym brzuchu ciagle i jak tragicznie sie czuje , bo ja przy Filipie to chyba przed porodem zadnych takich objaw nie mialam tyle ze dobijalo czekanie i puchnace nogi :/ A teraz tez zadnych takich nie mam owszem jakies lekkie skurcze ale zadko i brzuch boli jak na okres ! wiec jestem na chodzie :D W sumie to z jednej strony mousze bo filip daje ostro popalic wiec trzeba miec oczy dookola glowy pozatym dom na glowie , bo jestesmy na swoim i nie ma zabardzo kto pomoc :/ Ale dalam rade sama z Filkiem to teraz tez mysle ze dam ::p czekam do 27 bo rodzenstwo am przyleciec na wakacje :D Wiec moze bedzie ciekawiej i szybciej zleca te dni do porodu :) chyba ze sie wczesniej rozpakuje w co watpie :)
A super ze z ta szkola ci wypalilo :p Ja tam w sumie nie chodzilam i tez urodzilam :D ale moze latwiej i szybciej urodzisz jak bedziesz miec jakies cwiczenia np oddechu czy tym podobne :p

Galercia to widze ze nie tylko u mnie slub przekladany z braku kasy :/ Ale tez mam nadzieje ze wkoncu da sie cos odlozyc :) A jak Ci sie mieszka z G ??? Dobrze sie sprawuje ?? Mieszkacie u Twoich rodzicow ??

Nadiha witam serdecznie :) i daj znac czy jest fasolka czy nie ??

Patipaula to tez mialas przezycia :) Wogole chyba porod to bardzo duze przezycie dla akzdej z nas :) wkoncu cos nowego i wogole takie nerwy :p a jak tam nie planujesz juz wiecej dzieci ??

Baska o tym masazu szyjki tez slyszalam wiec wspolczuje :/ Ale ponoc jeszcze gorzsze jak daja do picia cos typu olej tylko to jakas specjalna mikstutra <fu> w zyciu bym chyba nie wypila !!

Asiowo a moze kup sobie taka pilke do skakania :D w szpitalach nieraz daja wiec mzoe Ci pomoze :p
A moj Filek spi a pozniej mykamy do parku :p a teraz zmykam bo koncze prasowac przy nim to wszystko na raty robie bo nie da rady inaczej :p Milej nocki zycze:)\

ja miałam ... ale w sumie nawet lubię kaca :-p wiem wiem dziwna jestem ale lubię stan kiedy nic mi się nie chce i chodzę taka zamulona :-p oby tylko głowa za bardzo nie bolała :-)

Patipaula niezle z tym pododemw ogole jak na bliznkai to mialas je super donoszone:-Dpodobno ciaz blizniacza jest juz w 36 tyg donoszona:-D:-)

Miska co do masazu to mnie caly porod tym katowala polozna:wściekła/y: w zyciu nie zapomnie tego bolu.. wiecie byla noc a jej sie nie chcialo siedziec wiec masaz szyjki, oksytocyna a na koncu przyszedl gin i powiedzial, ze zakoncza juz porod wiec polozyl mi sie na brzuch i wypchnal Lene:crazy:ogolnie niezbyt przyjemnie wspominam porod i to jak mnie traktowali.. Lożysko tez mozna powiedziec, ze zostalo wyciagniete i wypchniete a nie urodzone.. przez co mialam łyzeczkowanie:wściekła/y:.. ale jeden tekst poloznej wspomninam do dzis i teraz smiac mi sie z niego chce.. ak wiecie masaz szyjki robi sie w trakcie skurczu..to ta wpycha mi palce i zacyna a mnie to tak blalo, ze zaciskalam nogi a ona do mnie z tekstem"co pani robi, chce mi pani miedniaca palce zlamac:-D:-D" och uwierzcie mi marzylam o tym:-D;-):tak:
Femme fatal moj A oglada a ja mam kompa dla siebie:-D

Dobrywieczor Kobietki ;-) Ala spi wiec mam chwile spokoju !! popoludnie bylo do kitu :crazy: Ala przed 17 tak mi sie rozryczala ze nie wiedzialam jak ja uspokoic a jak sie okazalo to zrobila mikroskopijna kupke i odparzylo Ja , mnie juz szlak trafia od tych pampersow :no:

femme fatal nie ogladam bo nie lubie ,zreszta jakos nie wierze w to zebysmy wygrali:-p

Miska no ale slub z tego co zrozumialam wezmiecie w Polsce ?

firanka fajnie ze juz zaniedlugo wychodzicie ;-) ja tez mam zle wspomnienia w dziecinstwa jak bylam w szpitalach,najgorsze bylo chyba to ze w katowicach byl zamkniety oddzial i rodzice zeby moc zobaczyc sie z dziecmi musieli dawac pielegniarkom dowody osobiste a i tak nie wpuszczali na oddzialy :baffled:

Chwilami ja mam to samo ,znaczy mialam przed ciaza bo teraz jakos nie pije alkoholu !! wczesniej pilam mnostwo alkoholu,zazwyczaj wodeczke a jak juz piwo to tylko Tatra Mocne - raz z kumpela oproznilysmy na ognisku 1,5 litra we dwojke :-D a nastepnego dnia ZERO KACA :cool2:

Ja tylko na chwilę,. Mam wiadomość do ANIA2608, majakowa i MamusiaBlaneczki;-). Kochane jesteście dopisane do naszej listy młodych mam, ale nie macie jewszcze dostępu do wątku zamkniętego.. Razem z dziewczynami kierujemy się tym, kto jak często udziela się na naszym wąteczku, także mam nadzieję, że nie jesteście na nas złe, że tego dostępu jeszcze nie macie! Piszcie często i jak najwęcej, jeśli czujecie się u nas dobrze a napewno już niebawem wstąpicie do kręgu wtajemniczenia;-):-).
Dobranoc dziewuszki:-).

reklama
baska201 - buahaha z tym łamaniem palców dobre :-) jeszcze ona miała pretensje :-p ja tam pewnie ich tam wszystkich tak opier**** :-p ja to nerwowa jestem :-p i zadziora ze mnie :-p

Ja tak oglądam jednym okiem bo jeszcze gadam z byłym ... kurde jak mi dziwnie :/ ale kurde no nie mogę się powstrzymać :-p w ogóle dziwnie z tym na gg z drugim przez sms-y :/ czy ja jestem wstrętna czy mi się tylko tak wydaje :-p?

Do góry